Het is niet mogelijk om bedrukt textiel te retourneren.

Onbedrukt textiel kan geretourneerd worden, maar daar worden 25% retourkosten voor berekend. U krijgt dan 75% van de artikelprijs terug van ons. Eenmalig komen er kosten bij van € 10,00 voor het retourneren naar de leverancier. De verzendkosten die wij maken voor het versturen naar de klant en de verzendkosten die de klant maakt door het te retourneren, vergoeden wij niet.

De volgende wasvoorschriften dienen gevolgd te worden voor bedrukt en onbedrukt textiel:

  • Bedrukte kleding niet hoger dan 40 graden wassen.
  • Draai de kleding binnenstebuiten voordat ze in de wasmachine gaan.
  • Nylon producten mogen nooit in de wasmachine en/of droger. Deze producten kunnen tijdens het centrifugeren beschadigen.
  • Gebruik een vloeibaar wasmiddel bij bedrukt textiel, dat is minder agressief dan poeder.
  • Doe ritssluitingen dicht voordat ze in de wasmachine gaan.
  • Gebruik nooit chloorbleekmiddel.
  • Bij het strijken: Draai het kledingstuk binnenstebuiten en zorg dat het strijkijzer op de laagste warmtestand staat. Strijk de bedrukking aan de binnenkant en leg er eventueel nog een zakdoek/theedoek over.

De levertijd bedraagt 5 à 10 werkdagen. Heeft u een spoedopdracht dan is dit in overleg vaak mogelijk. Neem voor een spoedopdracht direct contact op met één van onze medewerkers, tel: 038-4604412.

Bij een aanvraag worden standaard verzendkosten berekend van €9,95.
Deze bezorgkosten gelden alleen voor levering binnen Nederland (met uitzondering van de eilanden). Wanneer er geleverd moet worden op de eilanden, België of Duitsland gelden er andere bezorgtarieven. Zie het overzicht hieronder:

– Per pakket naar België: €11,95
– Per pakket naar Duitsland: €11,95
– Per pakket naar de eilanden: €18,95
– Per pallet binnen NL: €65
– Per koerier: €0,60 per km

Bij orders boven de €400 met bezorging binnen NL rekenen wij geen verzendkosten. De levering wordt dan franco op 1 adres geleverd. Bij afhalen in Kampen worden er uiteraard geen kosten berekend. Ook leveren wij in de meeste gevallen gratis in de regio zoals IJsselmuiden en Zwolle.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW in euro’s per stuk, tenzij uitdrukkelijk anders staat vermeld. De BTW wordt apart weergegeven op de aangevraagde offerte en daarna ook op de factuur. De prijzen die worden weergeven op onze site gelden onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Bij het plaatsen van een order ontvangt u een digitale factuur van ons voor de betaling. Betaling is bij ons vooruit en kan door middel van bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling zal de order – wanneer  gereed – direct worden verstuurd.
Is vooruit betalen geen optie dan kunnen wij altijd in overleg andere afspraken maken.

Het maken van de film kost € 10,00 en een zeef kost € 25,00 per kleur.
Voorbeeld: 2 kleuren voorzijde en 1 kleur achterzijde zijn dus 3 films, dus 3 x € 35,00.

Bij het drukken van een lichte kleur op donker textiel, bijvoorbeeld een witte opdruk op een zwart t-shirt, moeten we een extra drukgang in rekening brengen om een goede dekking te realiseren.

Op normale shirts kunnen we tot max. 36 cm breed en 40 cm hoog drukken op voor en/of achterzijde. Borst- en mouwlogo’s komen het mooist uit tussen de 8 en 10 cm breed. De grootte van de oprduk is geheel afhankelijk van de kleinste maat van het textiel wat door u besteld wordt.

Voor het zeefdrukken maken we gebruik van PMS kleuren. Bekijk voor meer informatie onze pagina Drukkleuren.