Kan ik geld verdienen met bedrukte shirts?

Met een uniek idee kan je zeker geld verdienen met bedrukte shirts. Spreek een doelgroep aan met een opdruk van een ludieke of juist actuele tekst. Of voorzie shirts van een mooie afbeelding om zo echte fashion items te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aktieshirts.nl geeft je graag een paar tips als je wilt starten met geld verdienen aan bedrukte shirts.

Heb je al een goed idee en een ontwerp klaar voor shirts die je wilt gaan verkopen? Aktieshirts.nl staat voor je klaar om de bedrukking te verzorgen. Vraag nu een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via onderstaande buttons.

info@aktieshirts.nl 038 460 4412

  • Scherpe prijzen
  • Topkwaliteit
  • Eigen productie
  • Snelle levertijd

Op welke manieren kan ik geld verdienen aan bedrukte shirts?

Er bestaan veel verschillende scenario’s waarin je geld kunt verdienen aan bedrukte shirts. Aktieshirts heeft er een paar voor je op een rij gezet.

Grote evenementen

Komt er weer een EK of WK aan? Of is het binnenkort Koningsdag? Deze en andere evenementen zijn interessant om T-shirts voor te bedrukken. Veel mensen willen zich dan graag gepast kleden in bijvoorbeeld een oranje shirt met een leuke tekst.

Als band merchandise

Sta je met je band op de planken of ben je manager van een band? Dan weet je als geen ander dat als het publiek je muziek leuk vindt, ze graag merchandise van je kopen. Denk bijvoorbeeld aan je bandlogo op de voorkant en tourdata op de rug van een shirt. Of bedruk shirts met artwork van je album. Er is van alles mogelijk.

Met actuele thema’s

Als je de actualiteit volgt, zijn er altijd uitspraken en gezegdes die je zo op een T-shirt kan drukken en vervolgens goed verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de leuzen Wijnen! Wijnen! Wijnen! of Functie elders. Met dergelijke teksten maak je ludieke shirts die mogelijk goed verkopen.

Hoe verkoop ik mijn eigen bedrukte shirts?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten waar je de doelgroep die je voor ogen hebt kunt vinden. Als het fans zijn van je band, zal je ze tegenkomen bij de concerten die je geeft of ze vinden jouw socials via streamingservices.

Maar als je gewoon bedrukte shirts wilt verkopen, is er tegenwoordig gelukkig het internet. Maak bijvoorbeeld een Etsy- of Facebookpagina aan of start een Instagramprofiel. Via deze kanalen kan je bedrukte shirts aanprijzen en zelfs verkopen.

Waarom Aktieshirts.nl?

Als je geld wilt verdienen aan bedrukte shirts, dan heeft Aktieshirts je veel te bieden. We bieden je namelijk zeer scherpe prijzen. Zo hou je er zelf ook geld aan over. Ontdek onze voordelen:

  • Spoedservice mogelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Hulp nodig? We helpen met ontwerpen
  • Opzetten van private label mogelijk
  • Volledig inhouse bedrukte shirts
  • Vraag online een offerte aan. Snel en simpel.

Met onze producten kan je alle kanten op. Zo vind je bij Aktieshirts:

Vragen?

Heb je nog vragen over geld verdienen aan T-shirts of wil je persoonlijk advies? Onze experts helpen je graag. Vraag een offerte aan of bel met een van onze collega’s.
info@aktieshirts.nl 038 460 4412