Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Kan je geld verdienen met bedrukte shirts?

Kan je geld verdienen met bedrukte shirts?
Met een uniek idee kan je zeker geld verdienen met bedrukte shirts. Spreek een doelgroep aan met een opdruk van een ludieke of juist actuele tekst. Of voorzie shirts van een mooie afbeelding om zo echte fashion items te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aktieshirts.nl geeft je graag een paar tips als je wilt starten met geld verdienen aan bedrukte shirts.

Heb je al een goed idee en een ontwerp klaar voor shirts die je wilt gaan verkopen? Aktieshirts.nl staat voor je klaar om de bedrukking te verzorgen. Vraag nu een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via onderstaande button.

Op welke manieren kan ik geld verdienen aan bedrukte shirts?

Er bestaan veel verschillende scenario’s waarin je geld kunt verdienen aan bedrukte shirts. Aktieshirts heeft er een paar voor je op een rij gezet.

Voordat de zaadjes wegwaaien, worden ze van de plant gehaald. Dit gebeurt handmatig of machinaal. De oogst moet eerst buiten drogen. Men legt de geplukte katoen op matten en laat het drogen in de zon.

Grote evenementen

Komt er weer een EK of WK aan? Of is het binnenkort Koningsdag? Deze en andere evenementen zijn interessant om T-shirts voor te bedrukken. Veel mensen willen zich dan graag gepast kleden in bijvoorbeeld een oranje shirt met een leuke tekst.

Als band merchandise

Sta je met je band op de planken of ben je manager van een band? Dan weet je als geen ander dat als het publiek je muziek leuk vindt, ze graag merchandise van je kopen. Denk bijvoorbeeld aan je bandlogo op de voorkant en tourdata op de rug van een shirt. Of bedruk shirts met artwork van je album. Er is van alles mogelijk.

Met actuele thema’s

Als je de actualiteit volgt, zijn er altijd uitspraken en gezegdes die je zo op een T-shirt kan drukken en vervolgens goed verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de leuzen Wijnen! Wijnen! Wijnen! of Functie elders. Met dergelijke teksten maak je ludieke shirts die mogelijk goed verkopen.

Hoe verkoop ik mijn eigen bedrukte shirts?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten waar je de doelgroep die je voor ogen hebt kunt vinden. Als het fans zijn van je band, zal je ze tegenkomen bij de concerten die je geeft of ze vinden jouw socials via streamingservices.

Maar als je gewoon bedrukte shirts wilt verkopen, is er tegenwoordig gelukkig het internet. Maak bijvoorbeeld een Etsy- of Facebookpagina aan of start een Instagramprofiel. Via deze kanalen kan je bedrukte shirts aanprijzen en zelfs verkopen.

Waarom Aktieshirts.nl?

Als je geld wilt verdienen aan bedrukte shirts, dan heeft Aktieshirts je veel te bieden. We bieden je namelijk zeer scherpe prijzen. Zo hou je er zelf ook geld aan over. Ontdek onze voordelen:

  • Spoedservice mogelijk
  • Persoonlijke benadering
  • Hulp nodig? We helpen met ontwerpen
  • Opzetten van private label mogelijk
  • Volledig inhouse bedrukte shirts
  • Vraag online een offerte aan. Snel en simpel.

Met onze Bio T-shirts bieden we ook een milieubewuste optie.

Aktieshirts heeft een ruim assortiment. Je vindt bij ons T-shirts voor iedereen:

Heb je vragen?

Heb je nog vragen over geld verdienen aan T-shirts of wil je persoonlijk advies? Onze experts helpen je graag. Vraag een offerte aan of bel met een van onze collega’s.

Goedkope T-shirts laten bedrukken

Wil je een polo, sweater of T-shirt goedkoop laten bedrukken? Bestel dan bij Aktieshirts.nl. Wij bieden in april 2024 de laagsteprijsgarantie op al ons textiel. Is de prijs van hetzelfde product ergens anders lager? Stuur ons de offerte op en we verlagen onze prijs.

Bij Aktieshirts vind je altijd het T-shirt dat jou past! Wij bedrukken namelijk T-shirts in alle kleuren, soorten en maten in huis. Bij ons bestel je T-shirts van babymaten tot en met 5XL, bedrukt of onbedrukt! Bij bestellingen vanaf € 400,- verzenden we alles gratis.