Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Unisex Hooded Sweaters

Unisex Hooded Sweater bedrukken of borduren?


Een hooded sweater is niet hetzelfde als een trui, maar beide zitten wel lekker warm. Het verschil is het materiaal en de oorsprong. Onze unisex hooded sweaters zijn gemaakt van katoen en soms gemixt met een elastan. De binnenkant is gemoltonneerd, wat zorgt voor het zachte en comfortabele draagcomfort. Het oorspronkelijke gebruik van een sweater was voor het sporten. Vandaar de naam sweater; ‘sweat’ betekend in het Engels zweten.
Al snel werd het een alledaags kledingstuk wat vooral lekker comfortabel zit.

Onze unisex hooded sweaters zitten dan ook goed en zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken, zoals; promotiedoeleinden op straat, bedrijven waarvan de werknemers ook veel buiten werken of speciale outdoor activiteiten. Ook is het een populair item onder (vrienden, studenten) groepen. Het is namelijk mogelijk om er individuele namen op te laten bedrukken.

Bij ons kunt u de unisex hooded sweaters bedrukken zoals u wilt! En komt u er niet uit? Wij helpen u natuurlijk graag!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.