Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Bodywarmers

Bodywarmers bedrukken of borduren met logo of tekst


Onze bodywarmers zijn bedoeld voor o.a. bedrijven en evenementen, maar ze worden ook gedragen door mannen én vrouwen bij buitenactiviteiten en sport. Goedkoop bodywarmers bedrukken en borduren bij ons bedrijf kan voor iedereen die op de wat koudere dagen warm wil blijven, zonder al te veel geld uit te geven. Wij bieden namelijk laagste prijsgarantie!

Onze comfortabele bodywarmers zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren en stijlen die bij elke outfit passen. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht materialen die voldoende warmte bieden. Is het te warm voor een jas maar te koud om zonder naar buiten te gaan? Met onze bedrukte bodywarmers blijf je warm en zie je er tegelijkertijd stijlvol en modieus uit.

Toont alle 8 resultaten

Hoofdcategorie jassen Jassen Herenjassen Damesjassen Kinderjassen Unisex jassen

Bodywarmers bedrukken met logo voor jouw bedrijf

Wil je bodywarmers-bedrukken met logo? Onze bodywarmers zijn van topkwaliteit en kunnen worden uitgedeeld aan medewerkers of gebruikt als luxe relatiegeschenken voor leveranciers, klanten en andere relaties.

We bieden goedkope bodywarmers met bedrukking in verschillende kleuren, evenals luxere modellen voor meer duurzaamheid. Deze bedrukte bodywarmers zijn uitstekend als promotiemateriaal en helpen je bedrijf professioneel te presenteren tijdens evenementen of klantinteracties.

We kunnen je logo, bedrijfsnaam of slogan op de bodywarmers bedrukken en borduren.

Als luxe relatiegeschenk zijn bedrukte bodywarmers ideaal. Bekijk onze verschillende opties en wij kunnen ze uitstekend voor je bedrukken. Naast bodywarmers kunnen we ook overige kleding zoals t-shirts en polo’s met bedrukking leveren.

FAQ bodywarmer bedrukken

 

Waar kan ik een klacht melden?

Mocht je een klacht hebben over de bodywarmers die wij voor je bedrukt hebben, dan kun je ze binnen 5 dagen aan ons retourneren (op eigen kosten). Mail je vraag of klacht naar  info@aktieshirts.nl onder vermelding van het offertenummer. Wij zullen de klacht in behandeling nemen en contact met je opnemen.

 

Hoe worden de bodywarmers verpakt?

Onze bedrukte bodywarmers wordt verpakt in dozen. Mocht je ze per stuk verpakt willen hebben dan is de prijs op aanvraag, neem daarvoor contact op met één van onze medewerkers, tel: 038 – 4604412.

 

Kunnen we ook onze eigen producten aanleveren?

Wij bedrukken in principe alleen ons eigen textiel, hetgeen je op deze website kunt vinden. Mocht je eigen bodywarmers willen aanleveren dan kan dit in overleg met één van onze medewerkers. Neem hiervoor contact op via tel: 038-4604412.

 

Kunnen we samples van bedrukte bodywarmers opgestuurd krijgen?

Ja dat kan. Voor samples berekenen wij de kosten van de bodywarmers en de verzendkosten van € 9,95. Let op: wij nemen geen samples terug maar bij een order kunnen de samples mee-gedrukt worden. Wij adviseren je daarom goed naar de maattabellen te kijken bij de verschillende artikelen. Houd er wel rekening mee dat hier indicatiematen genoemd worden, deze kunnen iets afwijken.

 

Kunnen we meerdere maten bestellen?

Ja een order kan bestaan uit verschillende maten, dus bij prijsstaffels ben je niet gebonden aan 1 maat.

 

Welke maat bodywarmer moet ik kiezen?

Bij de verschillende modellen kunnen de maattabellen gedownload worden als PDF. Aan de hand van deze maattabel kun je de juiste maat kiezen. Houd er wel rekening mee dat hier indicatiematen genoemd worden en deze mogen iets afwijken van de maten in de maattabel. Ook door het drukproces kan er mogelijk nog wat afwijking in de maat ontstaan.

 

Hoe moet het digitaal beeldmateriaal (logo’s en tekst) aangeleverd worden?

Graag ontvangen we jouw logo, tekst of afbeelding als een vectorbestand. Dit is een grafisch bestand dat is opgebouwd uit lijnen ipv pixels. Daardoor kun je deze bestanden onbeperkt schalen zonder dat deze onscherp worden. Bekijk voor meer informatie onze pagina Aanleverspecificaties Een vectorbestand eindigt op .ai of eps. Je reclamebureau of vormgever kan deze ongetwijfeld voor u regelen.
Graag ontvangen wij het logo in de juiste PMS kleuren. Heb je toch alleen maar een plaatje ipv een vectorafbeelding? Dan kunnen wij het logo tegen een kleine vergoeding aanpassen zodat deze toch geschikt is voor zeefdruk. Daarbij is het dan wel van belang dat de afbeelding of tekst zo groot als mogelijk (liefst 300 dpi) aangeleverd wordt!

 

Kunnen jullie alle kleuren boduwarmers drukken?

Voor het zeefdrukken maken we gebruik van PMS kleuren. Bekijk voor meer informatie onze pagina Drukkleuren.

 

Tot welk formaat bodywarmer kunnen jullie maximaal bedrukken?

Op normale bodywarmers kunnen we tot max. 36 cm breed en 40 cm hoog drukken. Borstlogo’s komen het mooist uit tussen de 8 en 10 cm breed. De grootte van de opdruk is geheel afhankelijk van de kleinste maat bodywarmer die je besteld.

 

Welke druktechnieken gebruiken jullie?

Bekijk voor meer informatie onze pagina Druktechnieken.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.