Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Hoeden

Hoeden bedrukken of borduren


Deze categorie wordt nog aangevuld, vandaar het kleine (zichtbare) assortiment. Wij kunnen verschillende soorten hoeden leveren. Bedrukt of geborduurd met uw logo. Neem hiervoor aub contact met ons op. Hoede en caps zijn een prima promotieartikel op een evenement of festival, of als relatiegeschenk.

Bij strohoeden wordt uw logo of slogan bijvoorbeeld gedrukt op de band om de hoed. Deze is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij gebruiken de druktechnieken zeefdruk of transferdruk om uw logo op het artikel te drukken.

Heeft u een artikel niet kunnen vinden. Of heeft u nog vragen over hoeden of petten bedrukken? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Enig resultaat

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.