Goedkoop heren polo’s bedrukken

De heren polo staat bekend als netjes, maar toch casual. Daarom is het goed om heren poloshirts te bedrukken voor je werknemers. We bedrukken en borduren goedkoop polo’s voor heren in onze eigen textieldrukkerij. Hierdoor leveren we snel tegen een aantrekkelijke prijs.

Lees meer..

Je kunt de polo’s laten bedrukken in een kleine oplage, namelijk vanaf 10 stuks. We leveren ook onbedrukte polo’s. Het assortiment bestaat uit heren polo’s, dames polo’s, kinder poloshirts en unisex polo’s.

Heren poloshirts bedrukken of borduren?

Bij Aktieshirts is het mogelijk om heren polo’s en overige kleding te bedrukken of te borduren. We bedrukken door middel van zeefdruk of transferdruk. Maar door de structuur van de stof is het ook mogelijk om te kiezen voor de borduurtechniek. De borduursels geven de polo een luxe uitstraling.

Diverse maten, pasvormen en merken heren polo’s

Voor het goedkoop bedrukken of borduren van allerlei soorten poloshirts hebben we een groot aanbod. We bieden verschillende soorten, zoals heren polo’s met korte en lange mouw en normale en luxe polo’s. Daarnaast bieden we diverse pasvormen en maten, van XS tot 5XL. De polo’s zijn afkomstig van diverse merken, zoals Kariban, Lemon & Soda, Sol’s en Gildan.

Reclameboodschap overbrengen met een bedrukte polo voor heren

De bedrukte herenpolo’s zijn een goed middel om reclame te maken voor je bedrijf. Met tekst of een logo kan je op een makkelijke, creatieve manier de boodschap overbrengen. Laat de poloshirts bedrukken of borduren voor (zakelijke) evenementen, zoals beurzen en personeelsuitjes. Daarnaast is het leuk om polo’s te laten bedrukken voor evenementen als vrijgezellenfeesten of familiedagen.

Bedrukte heren polo’s bestellen

Bestel de heren polo’s in vijf simpele stappen:

  1. Klik op de gewenste polo
  2. Kies de kleur
  3. Geef de aantallen per maat aan
  4. Kies de opdruk en de plek
  5. Verzend de aanvraag

We verzenden bestellingen vanaf € 400,- gratis. De gemiddelde levertijd is 5 tot 10 werkdagen.

Polo’s bedrukken en met spoed geleverd?

Heb je de bedrukte heren polo’s deze week nog nodig? Dankzij onze eigen textieldrukkerij is het mogelijk om ze sneller te bedrukken en te leveren. Bel ons op nummer 038 460 4412 en we geven direct aan wanneer we de poloshirts kunnen bedrukken of borduren en leveren. Het borduren van een logo neemt iets meer tijd in beslag dan het bedrukken van een polo.

Sweaters, hoodies en sportkleding met opdruk voor mannen

Aktieshirts levert naast bedrukte polo’s onder andere:

  • Sportkleding
  • Bodywarmers
  • (Hooded) sweaters
  • T-shirts

Contact opnemen met Aktieshirts

Neem contact met ons op als je nog vragen hebt over het assortiment of wanneer je langs wilt komen in onze showroom. Stuur een e-mail naar ons via info@aktieshirts.nl of bel 038 460 4412.

info@aktieshirts.nl 038 460 4412

1–24 van 27 producten