Babykleding bedrukken

Wilt u babykleding bedrukken? Bekijk ons assortiment. Als leuk cadeau of als promotiemateriaal.
Ons drukadvies is zeefdruk of een transfer.

Maak de baby kleding uniek met uw eigen logo. Of het nu voor een eigen baby kleding lijn is of als promotiemateriaal. Wilt u als bedrijf een origineel kraamcadeau aan de kersverse ouders geven.
Met uw logo gedrukt op een romper, slab of muts. Als kinderdagverblijf top promotiemateriaal aanbieden. Bedruk dan een leuke romper groot met uw logo. Ook kunnen we samen u eigen baby kleding ontwikkelen. met eigen labels en een mooie opdruk.
Samen komen we tot een super eind product!

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Toont alle 19 resultaten

FAQ bedrukte babykleding

Waar kan ik een klacht melden?

Mocht u een klacht hebben over de bedrukte babykleding dan kunt u het textiel binnen 5 dagen aan ons retourneren (op eigen kosten). Mail uw klacht naar  info@aktieshirts.nl onder vermelding van het offertenummer. Wij zullen de klacht in behandeling nemen en contact met u opnemen.

Hoe wordt jullie babykleding verpakt?

Onze bedrukte babykleding wordt verpakt in dozen. Mocht u het per stuk verpakt willen hebben dan is de prijs op aanvraag, neem daarvoor contact op met één van onze medewerkers, tel: 038 – 4604412

Kunnen we ook onze eigen babykleding aanleveren?

Wij bedrukken in principe alleen babykleding van Aktieshirts, hetgeen u op deze website kunt vinden. Mocht u eigen babykleding willen aanleveren dan kan dit in overleg met één van onze medewerkers. Neem hiervoor contact op via tel: 038-4604412.

Kunnen we samples opgestuurd krijgen?

Ja dat kan. Voor samples berekenen wij de kosten van het textiel en de verzendkosten van € 9,95. Let op: wij nemen geen babykleding samples terug maar bij een order kunnen de samples meegedrukt worden. Wij adviseren u daarom goed naar de maattabellen te kijken bij de verschillende artikelen. Houdt u er wel rekening mee dat hier indicatiematen genoemd worden en deze mogen iets afwijken.

Kunnen we meerdere maten bestellen?

Ja een order kan bestaan uit verschillende maten, dus bij prijsstaffels bent u niet gebonden aan 1 maat.

Welke maat babykleding moet ik kiezen?

Bij de verschillende modellen kunt u de maat kiezen naar leeftijd van de baby, dreumes of peuter. Houdt u er wel rekening mee dat hier indicatiematen genoemd worden en deze mogen iets afwijken van de maten in de maattabel. Ook door het drukproces kan er mogelijk nog wat afwijking in de maat ontstaan.

Hoe moet het digitale beeldmateriaal aangeleverd worden?

Graag ontvangen we uw logo, tekst of afbeelding als een vectorbestand. Dit is een grafisch bestand dat is opgebouwd uit lijnen ipv pixels. Daardoor kun je deze bestanden onbeperkt schalen zonder dat deze onscherp worden. Bekijk voor meer informatie onze pagina Aanleverspecificaties.
Een vectorbestand eindigt op .ai of eps. Uw reclamebureau of vormgever kan deze ongetwijfeld voor u regelen. Graag ontvangen wij uw logo in de juiste PMS kleuren. Heeft u toch alleen maar een plaatje ipv een vectorafbeelding? Dan kunnen wij uw logo tegen een kleine vergoeding aanpassen zodat deze toch geschikt is voor zeefdruk. Daarbij is het dan wel van belang dat de afbeelding of tekst zo groot als mogelijk (liefst 300 dpi) aangeleverd wordt!

Kunnen jullie alle kleuren drukken?

Voor het zeefdrukken maken we gebruik van PMS kleuren. Bekijk voor meer informatie onze pagina Drukkleuren.

Tot welk formaat kunnen jullie maximaal bedrukken?

De grootte van de opdruk is geheel afhankelijk van de kleinste maat van de babykleding die door u besteld wordt. Indien u hier meer over wilt weten neem dan gerust contact met ons op.

Welke druktechnieken gebruiken jullie?

Bekijk voor meer informatie onze pagina Druktechnieken.