Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Dames Sweaters

Dames sweaters bedrukken


Bestel een zelf ontworpen dames sweater eenvoudig en snel via onze webshop. Onze dames sweaters zijn van topkwaliteit en zitten uitermate comfortabel. De bedrukte dames sweaters zijn geschikt voor diverse evenementen, zoals bedrijfsactiviteiten, promotiewerk of groepsvakanties.
  • Verschijn samen in een geheel eigen stijl

  • De goedkoopste prijs voor de beste kwaliteit

  • Met spoed een bestelling plaatsen? In overleg een versnelde bezorging


Bij ons kun je de dames sweaters bedrukken zoals je zelf wilt! Kom je niet uit een bestelling? Neem contact op door te bellen of te mailen. We helpen je graag en voorzien je van passend advies.


Mail info@aktieshirts.nl Bel 038 460 4412

Toont alle 5 resultaten

Bestel je eigen dames sweater

Tijdens het bestellen stel je eenvoudig je eigen dames sweaters samen. Doorloop de volgende stappen en plaats je bestelling. Je ontvangt van ons een overzichtelijke offerte.

  1. Kies jouw gewenste dames sweater
  2. Selecteer de kleuren en maten van de sweaters
  3. Upload een bedrukking en plaatst deze op de gewenste plek
  4. Plaats je samengestelde bestelling

We gaan voor je aan de slag! We leveren de bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen op je opgegeven adres. Bij een bestelling boven de € 400,- brengen we geen verzendkosten in rekening. We bieden ook de optie om de bestelde sweaters bij ons op locatie op te komen halen.

Een spoedbestelling doorgeven?

Wil je zo snel mogelijk de bedrukte dames sweaters ontvangen? We verzorgen bij Aktieshirts ook spoedbestellingen. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 038 460 4412. In overleg bekijken we hoe snel we de bestelling bij je kunnen leveren.

Dames sweater van top kwaliteit

We bedrukken dames sweaters van topkwaliteit voor de beste prijs. Je maakt bij ons een keuze uit de volgende merken: Clique, AWDis, Lemon & Soda, Fruit of the Loom, Santino, Kariban en Sol’s. De sweaters zijn beschikbaar in de maten van XS tot en met XXL. Voor iedereen hebben we een comfortabele sweater.

Liever een bedrukte hoodie of sportkleding?

We bieden naast sweaters nog tal van andere kledingstukken aan. Liever een hoodie of sportkleding laten bedrukken? Bekijk de rest van ons aanbod en stel eenvoudig je bestelling samen:

Contact opnemen met Aktieshirts

Heb je vragen over het samenstellen van een dames sweater bestelling? We helpen je graag verder om je bestelling te realiseren. Neem telefonisch contact op of stuur een bericht via de mail.

Mail naar info@aktieshirts.nl Bel naar 038 460 4412

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.