Sportshirts bedrukken

1–24 van 61 producten

Hoe leuk is het om een uniek bedrukt sportshirt te hebben? Bij Aktieshirts heb je keuze uit een uitgebreid assortiment hoogwaardige sportshirts. Voor iedereen en elke sport zit er wel wat tussen. Maak indruk op de tegenstander en versterk de teamspirit door professioneel bedrukte sportshirts te dragen. Door de hoogwaardige kwaliteit knelt of schuurt het shirt niet en wordt de lichaamswarmte gereguleerd. Ook zijn er quick-dry modellen die extra snel drogen.

Voordelen van bestellen bij Aktieshirts.nl

  • Spoedopdrachten mogelijk in overleg
  • Laagsteprijsgarantie op al het textiel
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Eigen drukkerij met 3 druktechnieken
  • Enorm aanbod textiel

Professionele en leuke sportshirts bedrukken

Stel je eens voor hoe leuk die overwinningsfoto is met jouw eigen bedrukte sportshirt. Elk sportevenement krijgt een uniek tintje en bovendien hou je er een tastbare herinnering aan over. Bij Aktieshirts bedrukken we de sportshirts professioneel, waardoor ze lang meegaan en comfortabel zitten. Ook de tegenstander zal onder de indruk zijn van de uniforme sportshirts. Zelfs de training wordt leuker: bij Aktieshirts kan je namelijk ook sporthesjes laten bedrukken. Bedruk nu eenvoudig het logo van de vereniging of de favoriete sponsor op een kwalitatief hoogwaardig sportshirt.

Druktechnieken bij Aktieshirts

Bij de eigen drukkerij van Aktieshirts worden drie druktechnieken toegepast. Afhankelijk van hoeveel sportshirts je wilt bedrukken en in welke kleuren kiezen we de beste druktechniek:

Transferdruk

Bij Aktieshirts worden drie verschillende transferdrukken toegepast. Wanneer het ontwerp bestaat uit één kleur passen we de flex transferdruk toe. Het ontwerp wordt uit folie gesneden en met een hittepers op het sportshirt gedrukt. Wanneer we de digitale transferdruk toepassen wordt het ontwerp digitaal geprint, in plaats van gesneden. Als laatste wordt de gezeefdrukte transfer toegepast. Het ontwerp wordt in spiegelbeeld gedrukt op speciaal papier. Daarna drukken we het met behulp van lijm en de hittepers op het sportshirt.

Zeefdruk

Een raamwerk van staal of aluminium wordt gebruik bij de zeefdruk. Een lichtgevoelige laag wordt aangebracht door middel van een gespannen fijn gaas. Vervolgens belicht een doorzichtige film met het ontwerp deze laag. Donkere vlakken worden weggewassen tijdens de ontwikkeling en daarna belicht met een speciaal uv-licht, waardoor de inkt hard wordt. Nadat het ontwerp in de zeefdrukmachine op het textiel wordt bedrukt drogen we het sportshirt in een speciale droogmachine.

Borduren

Wanneer je het bedrukte logo nog professioneler wilt laten ogen kan je er ook voor kiezen om het ontwerp te laten borduren op het sportshirt. We sturen het ontwerp naar een speciale borduurmachine, die het omzet naar steken. Vervolgens wordt het rechtstreeks op het sportshirt gestikt, of op een badge of embleem (deze wordt daarna op het sportshirt gedrukt).

Bestel eenvoudig bij Aktieshirts

Sportshirts bedrukken kan bijna niet eenvoudiger dan bij Aktieshirts: in 4 simpele stappen heb je jouw unieke sportshirt al besteld. Binnen 5-10 werkdagen ligt hij al op jouw deurmat! Hoe meer sportshirts je bestelt, hoe goedkoper de bedrukking is.

  • Stap 1: kies het sportshirt dat je wilt bedrukken
  • Stap 2: selecteer hoeveel sportshirts je nodig hebt en in welke kleur
  • Stap 3: upload jouw ontwerp in een vector bestand (het bestand eindigt op .ai of .eps)
  • Stap 4: verstuur de aanvraag

Heb je toch nog vragen over de aanleverspecificaties of snap je iets niet? Wij helpen je graag verder! Bel ons en we beantwoorden direct al je vragen. In overleg kunnen we bijvoorbeeld ook spoedbestellingen leveren.

Ruim aanbod textiel

Naast sportshirts bedrukken we nog veel meer textiel. Zo kan je bijvoorbeeld ook joggingbroeken bij ons laten bedrukken, of een leuke sporttas.