Hoe leuk is het om een uniek bedrukt sportshirt te hebben? Bij Aktieshirts heb je keuze uit een uitgebreid assortiment hoogwaardige sportshirts. Voor iedereen en elke sport zit er wel wat tussen. Sportshirts bedrukken doe je bij Aktieshirts uit Kampen!

Met trots mogen we ons de grootste leverancier van bedrukte sportkleding in Nederland noemen. Onze collectie omvat o.a. sportshirts, sweatshirts en joggingbroeken voor dames, heren en kinderen. Wij leveren bedrukte kleding aan bedrijven, sportteams, scholen, verenigingen en particulieren. Ons doel is om iedereen in Nederland van te voorzien van goedkope, bedrukte sportkleding van topkwaliteit!

Nadat je een product hebt geselecteerd om te bedrukken, kun je eenvoudig een tekst of logo uploaden. Vervolgens wordt de prijs berekend voor de aantallen en wordt een digitaal bestand ter goedkeuring aangeboden. Wij gaan net zolang door tot je tevreden bent.

1–24 van 55 producten

Maak indruk op de tegenstander en versterk de teamspirit door professioneel bedrukte sportshirts te dragen. Door de hoogwaardige kwaliteit knelt of schuurt het shirt niet en wordt de lichaamswarmte gereguleerd. Ook zijn er quick-dry modellen die extra snel drogen.

We beschikken over bedrukte t-shirts voor iedereen. Zo bedrukken we naast sport-t-shirts ook heren t-shirtsdames t-shirtskinder-t-shirts en unisex t-shirts.

Voordelen van sportshirts bedrukken en bestellen bij Aktieshirts.nl

  • Spoedopdrachten mogelijk in overleg
  • Laagsteprijsgarantie op al het textiel
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Eigen drukkerij met 3 druktechnieken
  • Enorm aanbod textiel

Bedrukte sportshirts voor elke sport

Stel je eens voor hoe leuk die overwinningsfoto is met jouw eigen bedrukte sportshirt. Elk sportevenement krijgt een uniek tintje en bovendien hou je er een tastbare herinnering aan over. Bij Aktieshirts bedrukken we de sportshirts professioneel, waardoor ze lang meegaan en comfortabel zitten. Ook de tegenstander zal onder de indruk zijn van de uniforme sportshirts. Zelfs de training wordt leuker: bij Aktieshirts kan je namelijk ook sporthesjes laten bedrukken. Bedruk nu eenvoudig het logo van de vereniging of de favoriete sponsor op een kwalitatief hoogwaardig sportshirt.

Druktechnieken sportkleding

Bij de eigen drukkerij van Aktieshirts worden drie druktechnieken toegepast. Afhankelijk van hoeveel sportshirts je wilt bedrukken en in welke kleuren kiezen we de beste druktechniek:

Sportshirt Transferdruk

Bij Aktieshirts worden drie verschillende transferdrukken toegepast voor sportshirts. Wanneer het ontwerp bestaat uit één kleur passen we de flex transferdruk toe. Het ontwerp wordt uit folie gesneden en met een hittepers op het sportshirt gedrukt. Wanneer we de digitale transferdruk toepassen wordt het ontwerp digitaal geprint, in plaats van gesneden. Als laatste wordt de gezeefdrukte transfer toegepast. Het ontwerp wordt in spiegelbeeld gedrukt op speciaal papier. Daarna drukken we het met behulp van lijm en de hittepers op het sportshirt.

Sportshirt Zeefdruk

Een raamwerk van staal of aluminium wordt gebruik bij de zeefdruk. Een lichtgevoelige laag wordt aangebracht door middel van een gespannen fijn gaas. Vervolgens belicht een doorzichtige film met het ontwerp deze laag. Donkere vlakken worden weggewassen tijdens de ontwikkeling en daarna belicht met een speciaal uv-licht, waardoor de inkt hard wordt. Nadat het ontwerp in de zeefdrukmachine op het textiel wordt bedrukt drogen we het sportshirt in een speciale droogmachine.

Logo of tekst borduren

Wanneer je het bedrukte logo nog professioneler wilt laten ogen kan je er ook voor kiezen om het ontwerp te laten borduren op het sportshirt. We sturen het ontwerp naar een speciale borduurmachine, die het omzet naar steken. Vervolgens wordt het rechtstreeks op het sportshirt gestikt, of op een badge of embleem (deze wordt daarna op het sportshirt gedrukt).

Waarom sportshirt bedrukken en geen “gewone” t-shirts?

Waarom een speciaal sportshirt beter is tijdens het sporten dan een “gewoon” T-shirt? Het verschil tussen een hardloopshirt of voetbalshirt en een alledaags T-shirt is de stof waarvan hij gemaakt is.

Sportshirts en overige sportkleding wordt meestal gemaakt van synthetische materialen zoals polyester. Synthetisch ademt meer dan katoen en het droogt sneller.

Bestel eenvoudig sportshirts bij Aktieshirts

Sportshirts laten bedrukken kan bijna niet eenvoudiger dan bij Aktieshirts: in 4 simpele stappen heb je jouw unieke shirt al besteld. Binnen 5-10 werkdagen ligt hij al op jouw deurmat! Hoe meer sportshirts je bestelt, hoe goedkoper de bedrukking is.

  • Stap 1: kies het sportshirt dat je wilt bedrukken
  • Stap 2: selecteer hoeveel shirts je nodig hebt en in welke kleur
  • Stap 3: upload jouw ontwerp in een vector bestand (het bestand eindigt op .ai of .eps)
  • Stap 4: verstuur de aanvraag

Heb je toch nog vragen over de aanleverspecificaties of snap je iets niet? Wij helpen je graag verder! Bel ons en we beantwoorden direct al je vragen. In overleg kunnen we bijvoorbeeld ook spoedbestellingen leveren.

 

Dames Heren Kinderen Unisex

 

Ruim aanbod T-shirts voor elke sport

Naast sportshirts bedrukken we nog veel meer textiel. Zo kan je bijvoorbeeld ook joggingbroeken bij ons laten bedrukken, of een leuke sporttas.