Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Werkkleding Polo

Werkkleding Polo bedrukken of borduren


Onze "Werkkleding Polo" lijn zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Een eigen logo of slogan op de polo's bedrukt zorgt ervoor dat je personeel er herkenbaar bijloopt. Wij kunnen de werkpolo's ook borduren. Dit heeft een wat luxere uitstraling en is zeer duurzaam. Ook kunnen wij de kleding onbedrukt leveren.

Heb je bepaalde eisen waaraan de bedrukte werkkleding moet voldoen? Wij geven graag advies. Je ontvangt altijd een digitale proefdruk van ons. Zo kunnen we een eigen bedrijfskledinglijn samen met jouw ontwikkelen.

Heb je een artikel of merk niet kunnen vinden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Zie ook de pagina "Polo's bedrukken" voor het volledige assortiment.

Toont alle 3 resultaten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.