Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen
Waar kan ik een klacht melden?

Mocht je een klacht hebben over de kleding of promotiematerialen dat wij voor je bedrukt hebben, dan kun je het textiel binnen 5 dagen aan ons retourneren (op eigen kosten). Mail jouw klacht naar info@aktieshirts.nl onder vermelding van het offertenummer. Wij zullen de klacht z.s.m. in behandeling nemen en contact met je opnemen.

Hoe wordt jullie textiel verpakt?

Ons bedrukt textiel wordt verpakt in dozen. Mocht je het textiel per stuk verpakt willen hebben dan is de prijs op aanvraag, neem daarvoor contact op met één van onze medewerkers, tel: 038 – 4604412

Kunnen we ook ons eigen textiel aanleveren?

Wij bedrukken in principe alleen ons eigen textiel, hetgeen je op deze website kunt vinden. Mocht je eigen textiel willen aanleveren dan kan dit in overleg met één van onze medewerkers. Neem hiervoor contact op via tel: 038-4604412.

Kunnen we samples opgestuurd krijgen?

Ja dat kan. Voor samples berekenen wij de kosten van het textiel en de verzendkosten van € 9,95. Let op: wij nemen geen samples terug maar bij een order kunnen de samples meegedrukt worden. Wij adviseren je daarom goed naar de maattabellen te kijken bij de verschillende artikelen. Houd er wel rekening mee dat hier indicatiematen genoemd worden en deze mogen iets afwijken.

Kunnen we meerdere maten bestellen?

Ja, een order kan bestaan uit verschillende maten, dus bij prijsstaffels ben je niet gebonden aan 1 maat.

Welke maat moet ik kiezen?

Bij de verschillende artikelen kunnen de maattabellen gedownload worden als PDF. Aan de hand van deze maattabel kun je de juiste maat kiezen. Houd er wel rekening mee dat hier indicatiematen genoemd worden en deze mogen iets afwijken van de maten in de maattabel. Ook door het drukproces kan er mogelijk nog wat afwijking in de maat ontstaan.

Hoe moet het digitaal beeldmateriaal (logo’s en tekst) aangeleverd worden?

Graag ontvangen we jouw logo, tekst of afbeelding als een vectorbestand. Dit is een grafisch bestand dat is opgebouwd uit lijnen ipv pixels. Daardoor kun je deze bestanden onbeperkt schalen zonder dat deze onscherp worden. Bekijk voor meer informatie onze pagina Aanleverspecificaties. Een vectorbestand eindigt op .ai of eps. Je reclamebureau of vormgever kan deze ongetwijfeld voor je regelen. Graag ontvangen wij je logo in de juiste PMS kleuren. Heb je toch alleen maar een plaatje ipv een vectorafbeelding? Dan kunnen wij je logo tegen een kleine vergoeding aanpassen zodat deze toch geschikt is voor zeefdruk. Daarbij is het dan wel van belang dat de afbeelding of tekst zo groot als mogelijk (liefst 300 dpi) aangeleverd wordt!

Kunnen jullie alle kleuren drukken?
Voor het zeefdrukken maken we gebruik van PMS kleuren. Bekijk voor meer informatie onze pagina Drukkleuren.
Tot welk formaat kunnen jullie maximaal bedrukken?

Op normale shirts kunnen we tot max. 36 cm breed en 40 cm hoog drukken op voor en/of achterzijde. Borst- en mouwlogo’s komen het mooist uit tussen de 8 en 10 cm breed. De grootte van de opdruk is geheel afhankelijk van de kleinste maat van het textiel wat door je besteld wordt.

Welke druktechnieken gebruiken jullie?
Bekijk voor meer informatie onze pagina Druktechnieken.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.

Goedkope T-shirts laten bedrukken

Wil je een polo, sweater of T-shirt goedkoop laten bedrukken? Bestel dan bij Aktieshirts.nl. Wij bieden in mei 2024 de laagsteprijsgarantie op al ons textiel. Is de prijs van hetzelfde product ergens anders lager? Stuur ons de offerte op en we verlagen onze prijs.

Bij Aktieshirts vind je altijd het T-shirt dat jou past! Wij bedrukken namelijk T-shirts in alle kleuren, soorten en maten in huis. Bij ons bestel je T-shirts van babymaten tot en met 5XL, bedrukt of onbedrukt! Bij bestellingen vanaf € 400,- verzenden we alles gratis.