T-shirt bedrukken met snelle levering?

Welkom bij Aktieshirts, waar je ontwerpideeën tot leven komen met het bedrukken van je eigen T-shirts. En je staat er niet alleen voor. Onze ontwerpers helpen je graag om je ideeën te realiseren! En wil je een spoedlevering? Morgen of zelfs vandaag nog in huis? Lees dan verder voor de mogelijkheden voor kleding bedrukken met snelle levering!

Een mooi gepersonaliseerd shirt voor een uitje met vrienden of een familiefeest? Een evenement waarbij medewerkers herkenbaar moeten zijn voor elkaar en voor het publiek? Van chique bedrukte poloshirts voor een vrijgezellenfeesten tot werkkleding voor internationaal opererende bedrijven, wij zijn er klaar voor!

Snelle levering T-shirts en overige kleding

Bedrukte T-shirts op maat kunnen door ons zeer snel worden geleverd. Met de Aktieshirts spoedshirts service ben je er zeker van dat je bedrukte T-shirts op tijd geleverd worden. En is je bedrijf gevestigd in de regio ZwolleKampen dan is een snelle levering gegarandeerd. Wij produceren alles in-house en leveren de kleding persoonlijk af in de regio. Hierdoor heb je niet te maken hebt met eventueel vertragende postbedrijven of koeriers.

Spoedlevering T-shirts

Klanten van Aktieshirts

De bedrukte shirts zien er ook heel erg goed uit. En ook nog eens heel snel.
Prima service, op tijd geleverd en topkwaliteit ik ben zeer tevreden.
Mooi product en goede service!

Over deze reviews

Deze reviews komen rechtstreeks van Google-reviews.

5

Kleding en promotiemiddelen snel en met spoed in huis

In de afgelopen jaren hebben we meer dan 15.000 bestellingen verwerkt waarvan een deel met spoed geleverd moest worden. Hierbij hebben we kwalitatief hoogstaande producten afgeleverd, soms zelfs binnen een dagdeel!

Aktieshirts is er voor klanten van elke omvang. Van grote bedrijven en merken zoals de Etos tot lokale ondernemers en evenementen. We doen er alles aan om elke keer weer een top-product te leveren binnen de afgesproken tijd.

Als experts in het bedrukken van T-shirts op maat met snelle levering, helpen we je bij het bepalen van de beste manier van bedrukken. Geef je wensen eenvoudig door via de offerteknop bij de producten, of neem contact met ons op!

Snelle levering bedrukte kleding?

Moet er geleverd worden in Kampen, IJsselmuiden of Zwolle dan komen we persoonlijk langs. Voor de rest van Nederland zijn we afhankelijk van postbedrijven of koeriers. Ook dat gaat razendsnel, al zul je begrijpen dat we geen invloed hebben op een bezorging met bijvoorbeeld PostNL. Heb je haast en wil je een spoedlevering? Neem vandaag nog contact op met onze klantenservice.

Aktieshirts
Stoomstraat 1
8263 AT Kampen
038 460 4412
info@aktieshirts.nl