Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Jas bedrukken

Heb je een promotionele actie waarin het team in een warme of winddichte jas de klant aan moet spreken? Wij kunnen de jassen bedrukken met uw eigen logo of slogan. We bedrukken ze d.m.v. zeefdruk of met een transfer. Ook kunnen we de jas of bodywarmer borduren. Dit heeft een wat luxere uitstraling en het is zeer duurzaam.

Resultaat 1–12 van de 36 resultaten wordt getoond

Alle soorten jassen met bedrukking

Je kunt ook jassen voor je sportvereniging, team of werkjassen bij ons bestellen. Wij hebben verschillende modellen in meerdere kleuren. Wij kunnen ze voorzien van een persoonlijke titel of naam d.m.v. van een flextransfer.

Heb je een product niet kunnen vinden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder.

Herenjassen Damesjassen Kinderjassen Unisex jassen Bodywarmers

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.