Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Werkkleding bedrukken

Bedrukte werkkleding van Aktieshirts


Aktieshirts is gespecialiseerd in werkkleding bedrukken en borduren waaronder, broeken, jassen, polo's en hesjes. Door werkkleding voor je bedrijf te laten bedrukken ziet je personeel er netjes en professioneel uit, en het vergroot je naamsbekendheid. Daarnaast zorgt bedrukte bedrijfskleding met logo en/of tekst voor herkenbaarheid bij je klanten en medewerkers. Maak een kledingkeuze hieronder of neem direct contact op met een van onze medewerkers via 038 460 4412!

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

Goedkoop werkkleding bedrukken

Met bedrukte werkkleding zorg je ervoor dat iedereen binnen je bedrijf gelijk herkenbaar is en er professioneel uitziet. Naast bedrukken, borduren we ook werkkleding. Dankzij onze eigen textieldrukkerij hebben we de mogelijkheid om de bedrijfskleding snel te bedrukken en te leveren. Je ontvangt je bestelling al binnen 5 tot 10 werkdagen.

Wij bedrukken een groot aantal soorten werkkleding zoals werkhesjes, werkjassen, werktruien, werkvesten, werkpolo’s, werkoveralls en werkbroeken. Ze zijn van perfecte kwaliteit. Ze blijven mooi – ook na een groot aantal keren wassen – en ze kunnen tegen een stootje.

Bedrijfskleding eisen

Bedrijfskleding moet vaak aan enkele eisen voldoen. Als je bijvoorbeeld werkkleding voor in de bouw wil laten bedrukken met een logo, moet de kleding een hoog draagcomfort hebben en beschermd zijn tegen bepaalde stoffen die vrijkomen tijdens de werkzaamheden. Om er zeker van te zijn dat de werkkleding voldoet aan de eisen, maken we een digitale proefdruk. We ontwikkelen samen met het bedrijf een geschikte bedrijfskledinglijn.

Werkkleding druktechnieken

Voor werkkleding bedrukken met bijvoorbeeld een logo, maken we gebruik van twee soorten technieken, de zeefdruk en de transferdruk. We hebben ook de mogelijkheid om de werkkleding te borduren met het logo.

Bedrukte werkkleding bestellen

Het bestellen van onze werkkleding is net zo makkelijk als het bestellen van onze andere producten.

 1. Maak een keuze uit de soort werkkleding
 2. Kies de kleur
 3. Geef de aantallen per maat aan
 4. Kies de opdruk en de plek
 5. Verzend de aanvraag

Boven een bestelling van € 400,- profiteer je van gratis verzending. De gemiddelde levertijd 5 tot 10 werkdagen.

Wist je al dat de kosten voor werkkleding fiscaal aftrekbaar zijn? Ga naar de website van de belastingdienst voor meer informatie.

Overig assortiment bedrijfskleding met of zonder opdruk

Ben je op zoek naar andere werkkleding voor je bedrijf? Bijvoorbeeld nette polo’s met korte of lange mouwen? Bekijk dan ons assortiment:

Neem contact op met Aktieshirts

Bodywarmers Broeken Jassen Polo’s Sweaters T-shirts

Heb je vragen over het bedrukken van werkkleding of kun je een bepaald artikel niet vinden? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via 038 460 4412 of ons e-mailadres.

info@aktieshirts.nl

Bedrukken en borduren

Bedrukte en geborduurde werkkleding zorgt voor een nette en professionele uitstraling. Door het dragen van bedrukte werkkleding vergroot je ook je naamsbekendheid: met bedrukte kleding worden je medewerkers het visitekaartje van jouw bedrijf. Het is belangrijk dat de bedrukte werkkleding van goede kwaliteit is zodat deze ook na vele malen dragen en wassen representatief blijft.

Kies een productcategorie, selecteer een product, geef aan op welke positie de bedrukking moet komen en upload je afbeelding, tekst of logo. Onze printexperts en servicemedewerkers gaan aan de slag om de mogelijkheden te bekijken, en informeren je z.s.m. over de prijs en levertijden!

Wij leveren o.a.:

 • Bedrukte overalls
 • Bedrukte werkbroeken
 • Bedrukte werktruien
 • Bedrukte werkvesten en hesjes
 • Bedrukte T-shirts
 • Bedrukte sweaters
 • Bedrukte werkjassen en bodywarmers

Mogelijkheden

Bij Aktieshirts zijn er veel bedrukkingsmogelijkheden voor werkkleding. Het grootste deel van onze werkkledingcollectie is bedrukbaar. Niet elke onderdeel van kleding is bedrukbaar, maar geef door welke werkbroek, werkshirt of werk-jas bedrukt moet worden en we vertellen je wat er mogelijk is.

De print zelf kan het logo, de naam, de slogan, het telefoonnummer of de website van je bedrijf bevatten. De meest voorkomende plaats voor het bedrukken van bedrijfskleding is de borst, maar bijvoorbeeld een werkoverall kan ook op de rug, mouwen of broekspijpen worden bedrukt. Let goed op bij de keuze van de bedrukking; zitten er ritsen, zakken of reflecterende strips op de borst? Dan is dit automatisch minder geschikt voor het bedrukken van werkkleding. Op de productpagina kun je altijd de beschikbare plekken vinden om werkkleding te bedrukken.

Opvallen met bedrukte werkkleding

Door werkkleding te bedrukken zorg je voor maximale zichtbaarheid. Je medewerkers lopen rond in bedrukte broeken, jassen of T-shirts en worden daarmee automatisch het visitekaartje van je bedrijf. Zorg er dus voor dat je kleding er ook na veel wassen en dragen nog goed uitziet. Dat doe je door te kiezen voor topkwaliteit werkkleding, en daarom zit je bij Aktieshirts goed!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.