Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Sjaals / wanten / handschoenen

Sjaals, wanten en handschoenen bedrukken of borduren


Een leuk promotioneel artikel nodig voor de winter. Wij hebben een groot assortiment sjaals, wanten en handschoenen. Wij kunnen deze bedrukken of borduren. Ook kunt u een leuke set samen stellen van een muts, handschoenen en sjaal. Mooi bedrukt of geborduurd met u logo. Leuk als relatiegeschenk of om uit te delen op bv een beurs.

Gebreide artikelen borduren


Geborduurde Sjaals / wanten / handschoenen hebben een luxueuze uitstraling en de artikelen zijn duurzaam. Alle artikelen zijn geschikt om te borduren. Wij adviseren voor gebreide artikelen ook alleen een borduring.

Heeft u een artikel of kleur niet kunnen vinden. Of heeft u vragen. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. En wij helpen u graag verder.

Toont alle 3 resultaten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.