Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Joggingbroeken

Bedrukte joggingbroeken


Bij Aktieshirts bestel je eenvoudig topkwaliteit joggingbroeken met bedrukking naar eigen ontwerp. We leveren snel en tegen de beste prijs, zelfs kleine oplagen vanaf 10 stuks! Liever broeken zonder opdruk? De joggingbroeken zijn ook te bestellen zonder bedrukking. Topkwaliteit textiel, snelle levering, ook in kleine oplagen.

Toont alle 12 resultaten

Joggingbroeken borduren of bedrukken

Maak je joggingbroek persoonlijk met een ontwerp naar keuze! Bedrukken kan door middel van zeefdruk of transferdruk. Een ontwerp op de joggingbroek borduren is ook mogelijk.

Joggingbroek kiezen

Bedrukte joggingbroeken zijn ideaal als ontspanningstenue van een sportteam. De comfortabele broeken met uniforme bedrukking geven eenheid in de uitstraling, zodat je team er ook verzorgd uit ziet als de wedstrijd voorbij is. Aktieshirts biedt een divers aanbod met joggingbroeken in verschillende kleuren en maten.

Bedrukte joggingbroeken bestellen

Je bestelt de broeken in 5 simpele stappen:

  1. Kies het model joggingbroek
  2. Selecteer de gewenste kleur
  3. Kies het aantal broeken per maat
  4. Voer de plaats van bedrukking en de opdruk in
  5. Verzend je aanvraag

We leveren je bestelling binnen 5 tot 10 werkdagen. Vanaf € 400,- wordt je bestelling gratis verzonden!

Spoedlevering bedrukte broeken

Heb je op korte termijn bedrukte joggingbroeken nodig? De speciale spoedservice van Aktieshirts bedrukt of borduurt je joggingbroeken extra snel en zorgt voor een tijdige levering. Bel ons op 038 460 4412 en we bespreken graag wat Aktieshirts vandaag nog voor je kan betekenen.

Kleding bedrukken

Aktieshirts levert naast joggingbroeken bijpassende bedrukte sweaters zonder of met capuchon. Zo creëer je zelf een compleet joggingpak met je eigen ontwerp!

Contact opnemen met Aktieshirts

Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen over het bedrukken en borduren van joggingbroeken. Stuur ons een e-mail via info@aktieshirts.nl of bel 038 460 4412.

info@aktieshirts.nl 038 460 4412

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.