Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Transferdruk

Druktechnieken Transferdruk

Flex transferdruk (1 kleur)

Bij flexdruk wordt het ontwerp met een plotter uit een dunne vinyl folie gesneden. De transfers worden vervolgens met een hitte pers op het textiel gedrukt. De vinyl folie is verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. Deze manier van drukken is ideaal bij kleinere aantallen zoals bijvoorbeeld bij sportkleding en werkkleding.

Digitale transferdruk

Bij deze manier van drukken wordt een afbeelding digitaal geprint op een drager. Deze wordt vervolgens met een hitte pers op het textiel gedrukt. Belangrijk hierbij is dat het logo in hoge resolutie wordt aangeleverd.

Zeefdruk transfers

Bij gezeefdrukte transfers wordt het ontwerp in spiegelbeeld kleur voor kleur op speciaal papier gedrukt. Als laatste wordt er een lijmlaag gedrukt. De transfers worden met een hittepers op het textiel gedrukt.

Goedkoop en snel shirts laten bedrukken

Wil je een polo, sweater of T-shirt voor je bedrijf of evenement goedkoop laten bedrukken? Bestel dan bij Aktieshirts.nl. Wij bieden in juni 2024 de laagsteprijsgarantie op al ons textiel. Is de prijs van hetzelfde product ergens anders lager? Stuur ons de offerte op en we verlagen onze prijs.

Bij Aktieshirts uit Kampen vind je altijd het T-shirt dat jou past! Wij bedrukken namelijk T-shirts in alle kleuren, soorten en maten in huis. Bij ons bestel je T-shirts van babymaten tot en met 5XL, bedrukt of onbedrukt! Bij bestellingen vanaf € 400,- verzenden we alles gratis.

Spoedlevering shirts, sportkleding, werkkleding of promotiemiddelen? Ook dat kan! Ga naar de pagina shirts bedrukken met snelle levering.

goedkoop t-shirts laten bedrukken