Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Kinder Sweaters

Kinder sweaters bedrukken

Toont alle 6 resultaten

Goedkoop kinder sweaters bedrukken

Het bedrukken van kinder sweaters is erg leuk voor bijvoorbeeld een schoolkamp of schoolreisje. Sweaters zijn erg hip en zitten ook nog eens erg comfortabel. Aktieshirts  is gespecialiseerd in het bedrukken van kinder sweaters. Dankzij onze eigen textieldrukkerij bieden we de truien voor kinderen aan tegen een lage prijs en leveren we ze snel: binnen 5 tot 10 werkdagen.

Diverse opties voor kinder sweaters

Bij Aktieshirts heb je de keuze uit kinder sweaters laten bedrukken of laten borduren. Voor het bedrukken maken we gebruik van de zeefdruk en de transferdruk. Voor het borduren maken we gebruik van de borduurtechniek. Naast het kiezen van de opdruk heb je de keuze uit verschillende kleuren en merken. De kleuren zijn te zien op de productpagina. De merken van onze kinder truien zijn onder andere Fruit of the Loom, B&C en Kariban.

Bedrukte kinder sweaters bestellen

De bedrukte kinder sweaters zijn makkelijk en snel te bestellen.

  1. Selecteer de gewenste kinder sweater
  2. Kies de kleur
  3. Geef de aantallen per maat aan
  4. Kies de opdruk en de plek
  5. Voltooi de aanvraag

We verzenden bestellingen boven de € 400,- gratis. De gemiddelde levertijd is 5 tot 10 werkdagen.

Assortiment naast kinder sweaters

Bent u op zoek naar iets anders dan bedrukte kinder sweaters? Neem dan een kijkje bij ons overige assortiment:

Contact met Aktieshirts

Wilt u graag meer weten over het bedrukken of borduren van kinder sweaters of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen of door te bellen naar 038-460 4412.

info@aktieshirts.nl

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.