Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Overige producten

Overige producten bedrukken


De categorie overige producten bevat o.a. strandballen, zonnebrillen en zadelhoezen. Alle artikelen zijn uitstekend geschikt als promotiemateriaal voor een evenement of als merchandise op een festival. Zadelhoezen zijn erg geschikt als promotiemateriaal wat je als bedrijf zelf kan verspreiden in bijvoorbeeld een station. Ook kunnen wij een fleece deken borduren met je eigen logo: leuk cadeau voor in het kerstpakket.

Je ontvangt van ons een digitale proefdruk. Zo komen we samen tot het gewenste eindproduct. We streven natuurlijk naar 100% klant tevredenheid! Heb je een bepaald product niet kunnen vinden, of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.