Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

T-shirts bedrukken

Er zijn verschillende manieren waarop T-shirts bedrukt kunnen worden. De keuze voor de juiste drukmethode hangt af van de grootte van de oplage, de gewenste kwaliteit, en de technische vereisten van het ontwerp. Aktieshirts informeert je hier graag over!

De levertijd van T-shirts bedrukken bedraagt 5 à 10 werkdagen. Wil je shirts vandaag of morgen ontvangen? Bel ons dan op het nummer 038 460 4412 voor een spoedlevering.

Resultaat 1–12 van de 123 resultaten wordt getoond

T-shirts laten bedrukken

Bij ons kan iedereen goedkope T-shirts bedrukken. Onze t-shirts zijn geschikt voor elke gelegenheid. Zo bedrukken wij onder andere voor verenigingen, bedrijven, particulieren, teams, scholen, vrijgezellenfeesten en alle soorten evenementen. Aktieshirts beschikt over diverse druktechnieken. Hierdoor leveren we elke soort textiel in topkwaliteit.

Iedereen kan bij ons terecht voor het bestellen en dragen van bedrukte t-shirts. Zo bedrukken we kinder-t-shirts, heren t-shirtsdames t-shirts, sport-t-shirts en unisex t-shirts.

De voordelen van Aktieshirts

 • Ouderwetse persoonlijke service
 • Spoedopdrachten mogelijk
 • Groot aanbod T-shirts
 • Eigen textieldrukkerij in Kampen
 • Laagsteprijsgarantie
 • Private label mogelijk

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

info@aktieshirts.nl 038 460 4412

Bedrukte T-shirts bestellen

In vier simpele stappen bestel je bedrukte T-shirts bij Aktieshirts.

 1. Kies het product
 2. Kies aantal en opties
 3. Kies bedrukking
 4. Verstuur aanvraag

Bestellingen vanaf € 400,- verzenden we gratis. Je bestelling afhalen is altijd gratis.

Adres Aktieshirts
Stoomstraat 1
8263 AT Kampen

Levertijd

De levertijd van onze T-shirts bedraagt 5 à 10 werkdagen. Wil je de bedrukte T-shirts snel ontvangen? Bel ons dan op het nummer 038 460 4412 voor een spoedlevering. Omdat we onze eigen textieldrukkerij hebben, zijn we zeer flexibel ingesteld en kunnen we je bestelling vrijwel altijd op tijd leveren.

Voor wie of welke gelegenheid is shirts bedrukken bedoeld?

Bedrukte shirts kunnen gebruikt worden voor een groot aantal gelegenheden zoals:

 1. Promotionele activiteiten: Bedrijven kunnen bedrukte shirts gebruiken om hun merk te promoten op evenementen zoals beurzen, open dagen of in de stad.
 2. Teamuitrusting: Sportteams en andere groepen kunnen bedrukte T-shirts dragen voor hun identiteit en saamhorigheid.
 3. Fundraising: Bedrukte shirts kunnen gebruikt worden als onderdeel van een fundraising-campagne voor een goed doel of een gemeenschapsproject.
 4. Bedrijfskleding : Bedrijven kunnen hun werknemers voorzien van bedrukte shirts als onderdeel van de bedrijfskleding waardoor de medewerkers herkenbaar zijn voor de klanten.
 5. Groepsreizen en evenementen: Gedragen als identificatie voor groepsreizen of evenementen.
 6. Feestdagen of speciale gelegenheden: Bedrukte shirts kunnen ook gedragen worden als onderdeel van de viering van feestdagen of speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, trouwerijen of reünies.

Veelgestelde vragen T-shirts bedrukken

Lees via onderstaande pagina’s meer informatie over het laten bedrukken van T-shirts.

Lees meer over de geschiedenis van t-shirts bedrukken.

Contact opnemen met Aktieshirts.nl

Heb je een andere vraag over T-shirts bedrukken of ander textiel of promotiemateriaal? Neem contact op met Aktieshirt door te bellen naar 038 460 4412 of een e-mail te sturen naar info@aktieshirts.nl. Onze medewerkers helpen je graag.

info@aktieshirts.nl 038 460 4412

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.