Er zijn verschillende manieren waarop shirts bedrukt kunnen worden. De keuze voor de juiste drukmethode hangt af van de grootte van de oplage, de gewenste kwaliteit, en de technische vereisten van het ontwerp. Aktieshirts informeert u hier graag over!

1–24 van 194 producten

T-shirts laten bedrukken

Bij ons kan iedereen goedkope T-shirts bedrukken. Onze t-shirts zijn geschikt voor elke gelegenheid. Zo bedrukken wij onder andere voor verenigingen, bedrijven, particulieren, teams, scholen, vrijgezellenfeesten en alle soorten evenementen. We beschikken over diverse druktechnieken. Hierdoor leveren we elke soort textiel in topkwaliteit.

Iedereen kan bij ons terecht voor het bestellen en dragen van bedrukte t-shirts. Zo bedrukken we kinder-t-shirts, heren t-shirtsdames t-shirts, sport-t-shirts en unisex t-shirts.

De voordelen van Aktieshirts

 • Ouderwetse persoonlijke service
 • Spoedopdrachten mogelijk
 • Groot aanbod T-shirts
 • Eigen textieldrukkerij
 • Laagsteprijsgarantie
 • Private label mogelijk

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

info@aktieshirts.nl 038 460 4412

Bedrukte T-shirts bestellen

In vier simpele stappen bestel je bedrukte T-shirts bij Aktieshirts.

 1. Kies het product
 2. Kies aantal en opties
 3. Kies bedrukking
 4. Verstuur aanvraag

Bestellingen vanaf € 400,- verzenden we gratis. Je bestelling afhalen is altijd gratis.

Adres Aktieshirts

Stoomstraat 1
8263 AT Kampen

Levertijd

De levertijd van onze T-shirts bedraagt 5 à 10 werkdagen. Wil je de bedrukte T-shirts met spoed ontvangen? Bel ons dan op het nummer 038 460 4412 voor een spoedlevering. Omdat we onze eigen textieldrukkerij hebben, zijn we zeer flexibel ingesteld en kunnen we je bestelling vrijwel altijd op tijd leveren.

Voor wie of welke gelegenheid is shirts bedrukken bedoeld?

Bedrukte shirts kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan gelegenheden, hieronder een aantal voorbeelden:

 1. Promotionele activiteiten: Bedrijven kunnen bedrukte shirts gebruiken om hun merk te promoten op evenementen zoals beurzen, open dagen of in de stad.
 2. Teamuitrusting: Sportteams en andere groepen kunnen bedrukte shirts dragen om hun identiteit te tonen en een gevoel van saamhorigheid te creëren.
 3. Fundraising: Bedrukte shirts kunnen gebruikt worden als onderdeel van een fundraising-campagne voor een goed doel of een gemeenschapsproject.
 4. Persoonlijk gebruik: Bedrukte shirts kunnen ook gedragen worden als een persoonlijke uiting van mode of persoonlijke overtuiging.
 5. Bedrijfskleding : Bedrijven kunnen hun werknemers voorzien van bedrukte shirts als onderdeel van de bedrijfskleding waardoor de medewerkers herkenbaar zijn voor de klanten.
 6. Groepsreizen en evenementen: Bedrukte shirts kunnen gedragen worden als identificatie voor groepsreizen of evenementen.
 7. Feestdagen of speciale gelegenheden: Bedrukte shirts kunnen ook gedragen worden als onderdeel van de viering van feestdagen of speciale gelegenheden, zoals verjaardagen, trouwerijen of reünies.

Veelgestelde vragen t-shirts bedrukken

Lees via onderstaande pagina’s meer informatie over het laten bedrukken van t-shirts.

Lees meer over de geschiedenis van t-shirts bedrukken.

Contact opnemen met Aktieshirts.nl

Heb je een andere vraag over het bedrukken van T-shirts of ander textiel? Neem contact op met Aktieshirt door te bellen naar 038 460 4412 of een e-mail te sturen naar info@aktieshirts.nl. Onze medewerkers helpen je graag.

info@aktieshirts.nl 038 460 4412