1–24 van 224 producten

T-shirts laten bedrukken

Iedereen kan bij ons goedkope T-shirts bedrukken. Wij bedrukken onder andere voor particulieren, bedrijven, verenigingen, scholen, teams, evenementen en vrijgezellenfeesten. Dankzij de verschillende druktechnieken leveren we ieder type textiel in topkwaliteit.

De voordelen van Aktieshirts

  • Ouderwetse persoonlijke service
  • Spoedopdrachten mogelijk
  • Groot aanbod T-shirts
  • Eigen textieldrukkerij
  • Laagsteprijsgarantie
  • Private label mogelijk

Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

info@aktieshirts.nl 038 460 44 12

Bedrukte T-shirts bestellen

In vier simpele stappen bestel je bedrukte T-shirts bij Aktieshirts.

  1. Kies het product
  2. Kies aantal en opties
  3. Kies bedrukking
  4. Verstuur aanvraag

Bestellingen vanaf € 400,- verzenden we gratis. Je bestelling afhalen is altijd gratis.

Adres Aktieshirts

Stoomstraat 1
8263 AT Kampen

Levertijd

De levertijd van onze T-shirts bedraagt 5 à 10 werkdagen. Wil je de bedrukte T-shirts met spoed ontvangen? Bel ons dan op het nummer 038 460 44 12 voor een spoedlevering. Omdat we onze eigen textieldrukkerij hebben, zijn we zeer flexibel ingesteld en kunnen we je bestelling vrijwel altijd op tijd leveren.

De geschiedenis van T-shirts bedrukken

Het bedrukken van T-shirts is niet altijd de normaalste zaak van de wereld geweest. T-shirts met een opdruk hebben een relatief korte geschiedenis. De druktechniek is al eeuwenoud, maar het dragen van T-shirts als bovenkleding is nog geen eeuw oud.

Oorspronkelijk is een T-shirt bedoeld om te dragen onder andere kleding. Na de Tweede Wereldoorlog gingen Amerikaanse soldaten T-shirts ook in hun vrije tijd dragen. Dit werd niet maatschappelijk geaccepteerd, totdat Marlon Brando in 1951 in een film een T-shirt in het dagelijks leven droeg. Vanaf dat moment gingen steeds meer jongeren T-shirts dragen en werd dit een symbool voor de rebellerende jeugd.

Het gevolg was een explosie aan populariteit van het T-shirt. Mensen begonnen met het bedrukken van T-shirts om zichzelf te onderscheiden van anderen. Dit zorgde er weer voor dat het T-shirt ook ingezet werd als merchandise product voor rock-‘n-roll bands. Als snel volgden sportclubs, verenigingen en bedrijven die hun eigen T-shirts lieten bedrukken.

Laagsteprijsgarantie op al het textiel

Aktieshirts helpt je graag je eigen bedrukte T-shirt te realiseren! Wij hebben een groot en uitgebreid assortiment van verschillende merken. En wij garanderen de laagste prijs zonder dat de kwaliteit hieronder lijdt. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het bedrukken van T-shirts, maar ook voor het bedrukken van polo’s, sweaters, hoodies, sportkleding en werkkleding.

Contact opnemen met Aktieshirts.nl

Heb je een vraag over het bedrukken van T-shirts of ander textiel? Neem contact op met Aktieshirt door te bellen naar 038 460 44 12 of een e-mail te sturen naar info@aktieshirts.nl. Onze medewerkers helpen je graag.

info@aktieshirts.nl 038 460 44 12