Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Overhemden Bedrukken

Bestel bedrukte overhemden en blouses online


Promoot je bedrijf, evenement of dienst met op maat bedrukte overhemden van Aktieshirts. Wij bieden een snelle doorlooptijd - slechts 5 werkdagen - voor het bedrukken of borduren van overhemden!

Je kunt overhemden in elke kleur of maat bestellen bij Aktieshirts. Wij drukken en borduren op een verscheidenheid van verschillende stoffen. Aktieshirts is specialist als het gaat om het bedrukken en borduren van overhemden; vakmanschap van hoge kwaliteit! Onze afdeling kwaliteitsborging zorgt ervoor dat elk overhemd opnieuw wordt gecontroleerd voordat het wordt geleverd.

Resultaat 1–12 van de 38 resultaten wordt getoond

Overhemden bedrukken

Het bedrukken van overhemden kan op de voor- of achterkant (achterkant bedrukken) of op beide kanten van het T-shirt (dubbelzijdig bedrukken).

Borduren

Borduren is een snelle en mooie manier om overhemden te verfraaien en er een echt persoonlijk item van te maken.

Express levering

Wij leveren spoedbestellingen binnen 2 dagen.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.