Bedrukte dames polo’s

Toont alle 24 resultaten

Goedkoop dames polo’s laten bedrukken

Bij Aktieshirts bedrukken we dames poloshirts in onze eigen textieldrukkerij. Hierdoor is het voor ons mogelijk om de bedrukte dames polo’s binnen 5 tot 10 werkdagen te leveren en goedkoop aan te bieden. We leveren de polo’s al vanaf 10 stuks. Onze shirts zijn ook onbedrukt te bestellen.

Ons assortiment bestaat uit heren polo’s, dames polo’s, kinder poloshirts en unisex polo’s.

Bedrukken of borduren?

Je hebt bij Aktieshirts.nl de keuze uit damespoloshirts bedrukken en borduren. Voor het bedrukken bieden we twee opties, de zeefdruk en de transferdruk. Dankzij de dikte van de stof is de polo ook geschikt voor de borduurtechniek. Dit zorgt toch net even voor een luxere uitstraling.

Dames polo’s van XS tot 3XL

De dames polo’s die wij bieden, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, pasvormen en maten. Zo heb je de keuze uit dames poloshirts met korte en lange mouwen en polo’s van XS tot 3XL. De polo’s zijn van onder andere Fruit of the Loom, Gildan en Clique.

Nette bedrijfskleding

Omdat dames polo’s netjes, maar toch ook casual zijn, zijn ze ideaal voor de medewerksters binnen het bedrijf. Laat een logo op een polo bedrukken of borduren en creëer nette bedrijfskleding. Gebruik de bedrukte dames polo’s voor onder andere beurzen en zakelijke evenementen. Daarnaast is het leuk om de dames poloshirts te gebruiken tijdens evenementen, zoals vrijgezellenfeesten of familiedagen.

Bedrukte dames polo’s bestellen

Bestel in vijf simpele stappen de polo’s:

  1. Selecteer de gewenste polo
  2. Kies de kleur
  3. Geef de aantallen per maat aan
  4. Kies de bedrukking en de plek
  5. Verzend de aanvraag

We verzenden bestellingen vanaf € 400,- gratis. De gemiddelde levertijd is 5 tot 10 werkdagen.

Spoedlevering

Heb je de dames poloshirts deze week nog nodig? Dat is mogelijk! Dankzij onze eigen textieldrukkerij hebben we de middelen om je bestelling sneller te bedrukken of borduren en dus sneller te leveren. Borduren neemt wel meer tijd in dan bedrukken.

Collectie voor dames

Aktieshirts heeft een brede collectie en biedt naast (on)bedrukte dames poloshirts:

  • T-shirts
  • Sweaters
  • Blouses
  • Sportkleding

Contact opnemen met Aktieshirts

Heb je een vraag over onze dames polo’s of wil je langskomen in onze showroom? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@aktieshirts.nl of te bellen naar 038 460 4412.

info@aktieshirts.nl 038 460 4412