Toont alle 22 resultaten

Goedkoop kinder T-shirts bedrukken

Er komt een evenement aan en je wilt graag een persoonlijk bedrukt kinder T-shirt hebben. Aktieshirts.nl is gespecialiseerd in het bedrukken van T-shirts. Dankzij onze eigen textieldrukkerij bieden we een lage prijs en een snelle levering. Bestellen is al mogelijk vanaf 10 stuks. Wij leveren ook onbedrukte kindershirts.

We beschikken over bedrukte t-shirts voor iedereen. Zo bedrukken we naast kinder-t-shirts ook heren t-shirtsdames t-shirtsunisex t-shirts en sport-t-shirts.

Zeefdruk of transferdruk?

De kindershirts bedrukken we door middel van een zeefdruk of een transferdruk. Wil je kinder T-shirts laten borduren? Kies dan voor een polo, hoodie of sweater. Deze stoffen zijn geschikt om te borduren.

Verschillende kleuren en merken kindershirts

Het is belangrijk dat T-shirts voor kinderen comfortabel en duurzaam zijn. Om aan deze wensen te voldoen, hebben we voor meisjes en jongens een gevarieerd aanbod. Kies uit verschillende kleuren en merken, zoals Fruit of the Loom en Gildan. De kindershirts zijn beschikbaar voor kinderen van 2 tot 15 jaar.

Kinder T-shirts voor een schoolreisje of voetbalwedstrijd

De T-shirts zijn geschikt voor alledaags gebruik, maar het is ook leuk om ze te gebruiken tijdens een evenement, zoals een schoolreisje, een voetbalwedstrijd of een excursie. Op deze manier heb je een leuke herinnering en zijn de kinderen herkenbaar.

Bedrukte kinder T-shirts bestellen

Bestel in vijf simpele stappen de T-shirts:

  1. Klik op het gewenste kindershirt
  2. Kies de kleur
  3. Geef de aantallen per maat aan
  4. Kies de bedrukking en de plek
  5. Verzend de aanvraag

We verzenden bestellingen vanaf € 400,- gratis. De gemiddelde levertijd is 5 tot 10 werkdagen.

Bedrukte T-shirts kind met spoed geleverd?

Met spoed de bedrukte kinder T-shirts nodig? Dankzij onze eigen drukkerij is het mogelijk om sneller te leveren dan 5 tot 10 werkdagen. Bel ons op het nummer 038 460 4412 en we laten je gelijk weten wanneer we de T-shirts bedrukken en leveren.

Overig assortiment kinderkleding

Aktieshirts levert naast bedrukte kinder T-shirts onder andere:

Contact opnemen met Aktieshirts

Heb je een vraag over het assortiment of wil je langskomen in onze showroom? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@aktieshirts.nl of te bellen naar 038 460 4412.

info@aktieshirts.nl