Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Over ons

Over ons

Bedrukken van textiel

Ons aanbod is zeer groot, wij hebben meer dan 132 merken in het assortiment in verschillende kwaliteiten en kleuren van baby maten tot zelfs maat 15XL. Het grootste deel verwerken wij in onze eigen drukkerij waardoor wij in vele gevallen snel kunnen leveren.

In onze showroom aan de Stoomstraat 1 te Kampen ontvangen wij u graag op afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben. Onder het genot van een kopje koffie kunt u rustig de verschillende modellen, kleuren en diverse kwaliteiten bekijken en vergelijken.

Naast het zeefdrukken, kunnen wij ook uw kleding borduren of transfereren. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag over welke drukvorm het beste past bij het door u gekozen textiel. Wilt u een private label? Ook dat is bij ons mogelijk.

Scherpe prijzen
Snelle levering
Eigen productie

Waarom Aktieshirts?

Aktieshirts Kampen is al ruim 10 jaar dé specialist in het bedrukken en borduren van textiel. Dagelijks bedrukken we kleding voor bedrijven, particulieren, scholen, verenigingen en evenementen. Omdat we onze eigen textieldrukkerij hebben, zijn we altijd flexibel ingesteld. Bij ons kun je goedkope T-shirts bedrukken: we bieden namelijk de laagsteprijsgarantie op al het textiel.

Wie leveren wij

Wij leveren aan particulieren alsook aan verenigingen, stichtingen of bedrijven. Wij drukken o.a. voor: RTL, Radio 538, Telekids, Randstad, Jumbo, Etos, Landstede, Hema, Bouwmaat, Transmission, maar ook de bakker op de hoek of oom Arnoud die 50 jaar is geworden.

De sterke punten van Aktieshirts.nl

  • Wij geven de laagste prijsgarantie
  • Wij leveren ook aan wederverkopers (neutraal verpakt)
  • U krijgt altijd vooraf bij iedere order een digitale proefdruk
  • Snelle levertijden (spoedleveringen mogelijk)
  • Uitgebreid assortiment
  • Eigen productie

Goedkope T-shirts laten bedrukken

Wil je een polo, sweater of T-shirt goedkoop laten bedrukken? Bestel dan bij Aktieshirts.nl. Wij bieden in mei 2024 de laagsteprijsgarantie op al ons textiel. Is de prijs van hetzelfde product ergens anders lager? Stuur ons de offerte op en we verlagen onze prijs.

Bij Aktieshirts vind je altijd het T-shirt dat jou past! Wij bedrukken namelijk T-shirts in alle kleuren, soorten en maten in huis. Bij ons bestel je T-shirts van babymaten tot en met 5XL, bedrukt of onbedrukt! Bij bestellingen vanaf € 400,- verzenden we alles gratis.