Paraplu’s bedrukken

Paraplu’s bedrukken bij Aktieshirts is een uitstekend idee wanneer u promotiemateriaal wil kopen voor uw bedrijf. Zeker in het Nederlandse klimaat met regelmatige regenbuien weet u zeker dat de paraplu’s gebruikt zullen worden.

Een paraplu met uw logo, tekst of afbeelding is een ongeëvenaard marketinginstrument. Wij kunnen verschillende soorten voor u bedrukken. Bekijk ons volledige assortiment hieronder.

Toont alle 17 resultaten

Bedrukte paraplu’s als reclamemiddel

Wij kunnen ook op maat gemaakte paraplu’s leveren. Geheel naar eigen wens. De minimale afname is 250 stuks. U kunt de paraplu’s helemaal zelf samenstellen van vorm, formaat, kleur tot materiaal. Zo kunt u kiezen voor maximale exposure van uw logo of print. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Het woord paraplu is afgeleid van het Franse woord parapluie. De betekenis  is “tegen de regen”.

De eerste paraplu’s zijn al terug te herleiden naar het oude Egypte. Toen parasols genoemd. In de Renaissance tijd werden parasols steeds meer toegepast in de westerse wereld. In 1760 werden de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. De paraplu werd vanaf de eerste wereldoorlog in massaproductie gemaakt.

Onbedrukte en bedrukte paraplu’s

Paraplu’s zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Ze zijn bij Aktieshirts bedrukt maar ook onbedrukt verkrijgbaar in vele kleuren, afmetingen en vormen.

Paraplu’s bedrukken: goedkoop bij Aktieshirts!

Zijn bedrukte paraplu’s iets voor u? En moet dat zo goed en goedkoop mogelijk? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan!