Paraplu´s Bedrukken

Paraplu’s zijn uitstekend geschikt als promotie materiaal voor u bedrijf. Zeker in het Nederlandse klimaat. Paraplu’s bedrukken met uw logo draagt bij aan een betere zichtbaarheid. Wij kunnen verschillende soorten paraplu’s bedrukken. Bekijk ons assortiment. Paraplu’s zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Tevens verkrijgbaar in vele kleuren en vormen.

Wij kunnen ook op maat gemaakte paraplu’s leveren. Geheel naar eigen wens. De minimale afname is 250 stuks. U kunt de paraplu’s helemaal zelf samenstellen van vorm, formaat, kleur tot materiaal. Zo kunt u kiezen voor maximale exposure van uw logo of print. De ‘wet look’ die alleen verschijnt als deze nat wordt. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Paraplu is afgeleid van het Franse woord parapluie. De betekenis  is “tegen de regen”.
De eerste paraplu’s zijn al terug te herleiden naar het oude Egypte. Toen parasols genoemd. In de Renaissance tijd werden parasols steeds meer toegepast in de westerse wereld. In 1760 werden de termen paraplu en parasol wettelijk vastgelegd. De paraplu werd vanaf de eerste wereldoorlog in massaproductie gemaakt.

Toont alle 18 resultaten