Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Werkbroeken

Werkbroeken bedrukken en borduren


Werkkleding zoals een werkbroek zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Met je eigen logo of slogan erop bedrukt zorg je ervoor dat je medewerkers er netjes en herkenbaar bij lopen. Wij kunnen de kleding ook borduren. Dit geeft een wat luxere uitstraling en is zeer duurzaam. Ook kunnen wij de werkkleding onbedrukt leveren.

Heb je bepaalde eisen waaraan de werkkleding moet voldoen? Wij geven graag advies. Je ontvangt altijd een digitale proefdruk van ons. Zo kunnen we een eigen bedrijfskledinglijn samen met jouw ontwikkelen.

Heb je een artikel of merk niet kunnen vinden, of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.