Bedrukte petten en caps

Petten en caps zijn een top-promotiemiddel voor je bedrijf of evenement. Leuk om weg te geven als relatiegeschenk of om uit te delen aan je personeel. Onze petjes zijn uitstekend geschikt om bedrukt of geborduurd te worden met je eigen bedrijfslogo of tekst.

Textieldrukkerij Aktieshirts Kampen
T.  038 460 4412
E. info@aktieshirts.nl

Petten bedrukken in een groot aantal verschillende kleuren, maten en modellen. Bekijk ons assortiment hieronder, of ga naar de hoofcategorie caps, hoeden en mutsen.

Toont alle 12 resultaten

Eigen lijn of promotiemiddel

Wil je een eigen lijn opstarten van petten met je eigen logo of slogan erop, geborduurd of bedrukt? Of zoek je een promotiemiddel om uit te delen aan klanten, relaties en personeel?

Aktieshirts uit Kampen kan de petten op meerdere manieren bedrukken. De klassieke manier van drukken of 3D borduren? Alles is mogelijk en bespreekbaar. Je kunt ook een custom-made pet laten samenstellen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Heb je een artikel of kleur niet kunnen vinden? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder bij het uitzoeken en laten bedrukken van de juiste petjes.

Petjes snel, goedkoop en origineel bedrukt

Bedrukte petjes vallen op en zijn een leuk geschenk en opvallend promotiemateriaal. Je kunt online het ontwerp uploaden of gewoon doorgeven per email. Onze petten zijn goedkoop en is er veel keuze in modellen.

Petten bedrukken
Petten goedkoop laten bedrukken bij Aktieshirts

Kleine aantallen voor je evenement of feest?

Ze zijn er in heel veel modellen voor allerlei gelegenheden en doelgroepen. Je kunt denken aan een ludieke pet voor een vriendengroep op een vrijgezellenfeest of op vakantie, of om twee teams uit elkaar te houden bij teambuilding of bij het sporten.

En wat te denken van een petje met de naam van je band of vereniging? Wij verkopen zelfs caps voor kinderen. Handig en opvallend bij sport op school of tijdens een schoolreisje.

De meeste petjes kunnen al bedrukt worden vanaf 25 stuks. Onbedrukt is de minimum afname 10 stuks.

Grote aantallen petjes laten bedrukken

Petten, caps, beanies, mutsen en hoeden kunnen we in grote aantallen leveren. Bij evenementen kun je de medewerkers voorzien van een herkenbare pet of cap met een logo, of petjes uitdelen aan de bezoekers voor de sfeer.

Een petje kan ook dienen als promotiemateriaal voor je bedrijf, sport- of muziekvereniging. Met de naam en het logo duidelijk bedrukt of geborduurd op de voorkant. Oplages van meer dan 1000 stuks zijn mogelijk op aanvraag.

Welk model petje of cap kies je?

Elke petje heeft een eigen uitstraling. Er is een ruime keuze: van uitgesproken stoer tot neutraal, van sportief tot luchtig zomers. De modellen waaruit je kunt kiezen zijn:

  • De baseball cap, een sportieve pet met 5 panelen en een grote ruimte om te bedrukken.
  • De sandwich cap met een andere kleur tussen de bovenzijde en onderzijde in.
  • De stoere rapper cap met een strakke rechte klep.
  • De race cap, met een mooie voorgevormde klep en een stoer ruitjespatroon geborduurd op de zijkanten.
  • De promo cap, een mooie neutrale pet geschikt voor iedereen, gemaakt van geborsteld katoen.
  • De truckerscap van nylon in diverse modellen met mesh (gaas) aan de achterzijde en de zijkanten en een foam voorzijde.
  • De zonneklep van transparant pvc of van katoen.
  • Een petje met led-lichtjes die verwerkt zijn in de klep.
  • De jockey-cap, een wat ronder model met gesloten achterkant en een groot paneel om te bedrukken.
  • De wielrenner-cap, een klassiek model met een elastische achterzijde.

De opdruk kiezen

Je kunt petten laten bedrukken met de zeefdruktechniek waarbij de afbeelding op het textiel wordt gedrukt met mooie heldere kleuren. Ga je voor een luxere uitstraling en meer duurzaamheid dan kun je het ontwerp bij ons ook laten borduren.

Bij borduren wordt het ontwerp naar een borduurmachine gestuurd, omgezet in steken en daarna op het petje gestikt. Borduren kunnen we ook in 3D waarbij het stiksel meer bovenop het materiaal ligt. Het 3D effect zorgt ervoor dat het logo of de tekst extra goed uitkomen.

Petjes met bedrukking online bestellen

Een oplage van bedrukte petjes bestellen gaat heel makkelijk. Het enige wat je nodig hebt, is een digitale versie van het logo of de tekst.

Eerst kies je het model en de kleur. Vervolgens bepaal je hoeveel petjes je nodig hebt en upload je een bestand met het ontwerp. Het bestand wordt uiteraard nagekeken op kwaliteit en bruikbaarheid. Desnoods kan het  worden aangepast zodat het ontwerp zo perfect mogelijk gedrukt kan worden.

Wat kost petjes bedrukken?

Een eenvoudig bedrukt petje is al verkrijgbaar voor nog geen euro per stuk. Maar ook de snapback of de promo-cap zijn verkrijgbaar voor de laagste prijs mogelijk. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de 1 en de 3 euro.

De speciale items zoals de race-cap of een pet met led lichtjes zijn nog geen 4 euro.

Ruim aanbod textiel met opdruk

Naast caps en petjes bedrukken we nog veel meer textiel. Zo kan je bijvoorbeeld ook joggingbroeken en tassen door Aktieshirts laten bedrukken en borduren.

Vragen?

Neem voor vragen contact op met onze serviceafdeling.

Aktieshirts.nl Kampen (Overijssel)
Stoomstraat 1
8263 AT Kampen
Telefoon: (038) 460 4412
Email: info@aktieshirts.nl