Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Schorten en Sloven

Schorten bedrukken of borduren


Heb je een bar of café, restaurant of hotel en wil je dat het personeel er top bij loopt. Bekijk dan hieronder ons assortiment schorten en sloven. Ook kunnen wij T-shirts, overhemden en blouses leveren voor je personeel. Zo worden je klanten geheel in stijl bediend. Schorten en sloven voorzien van je bedrijfslogo of slogan is onze specialiteit!

De meest toegepaste druktechniek is zeefdruk. Maar we kunnen het textiel ook bedrukken met een transfer. Bovendien kunnen de meeste artikelen ook geborduurd worden. Borduren heeft een wat luxere uitstraling en is zeer duurzaam.

Heb je een artikel niet kunnen vinden? Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerker. Wij helpen je graag verder!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.