Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Borduren

Textiel borduren?

U kunt er ook voor kiezen om uw logo en/of tekst te laten borduren. Dit geeft een luxe uitstraling aan uw kleding en bovendien is het heel duurzaam.

Bij borduren wordt het ontwerp gestikt op het textiel. Het ontwerp wordt naar een borduurmachine gestuurd waarna het wordt omgezet naar steken. De borduurgaren zijn verkrijgbaar in vele soorten en kleuren.

Borduren is mogelijk op vele soorten textiel zoals o.a. polo’s, sweaters, jassen, caps en werkkleding. Deze worden allemaal rechtstreeks geborduurd.

We kunnen ons textiel ook voorzien van geborduurde badges of emblemen die voorzien zijn van een lijmlaag zodat ze met een hitte pers op het textiel gedrukt kunnen worden.

Goedkoop en snel shirts laten bedrukken

Wil je een polo, sweater of T-shirt voor je bedrijf of evenement goedkoop laten bedrukken? Bestel dan bij Aktieshirts.nl. Wij bieden in juni 2024 de laagsteprijsgarantie op al ons textiel. Is de prijs van hetzelfde product ergens anders lager? Stuur ons de offerte op en we verlagen onze prijs.

Bij Aktieshirts uit Kampen vind je altijd het T-shirt dat jou past! Wij bedrukken namelijk T-shirts in alle kleuren, soorten en maten in huis. Bij ons bestel je T-shirts van babymaten tot en met 5XL, bedrukt of onbedrukt! Bij bestellingen vanaf € 400,- verzenden we alles gratis.

Spoedlevering shirts, sportkleding, werkkleding of promotiemiddelen? Ook dat kan! Ga naar de pagina shirts bedrukken met snelle levering.

goedkoop t-shirts laten bedrukken