Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Werkjassen

Werkjassen bedrukken of borduren


Werkjassen bedrukken zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Met jassen met je eigen logo of slogan erop bedrukt zorg je ervoor dat je personeel er netjes en herkenbaar bij loopt. Wij kunnen de werkjassen ook borduren. Dit heeft een wat luxere uitstraling en is zeer duurzaam. Maar ook kunnen wij de kleding onbedrukt leveren.

Toont alle 3 resultaten

Welk soort of merk werkjas met opdruk?

Heb je bepaalde eisen waaraan de werkjas of andere werkkleding moet voldoen? Wij geven graag advies en je ontvangt altijd een digitale proefdruk van ons. Ook kunnen we een eigen bedrijfskledinglijn samen met jouw ontwikkelen.

Heb je een soort jas of merk niet kunnen vinden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Werkkleding Bodywarmers Broeken Polo’s Sweaters T-shirts

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.