Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Hoe bedrukken jullie T-shirts?

Hoe bedrukken jullie T-shirts?
Om een T-shirt te bedrukken gebruikt Aktieshirts.nl verschillende technieken. De keuze voor een bepaalde techniek hangt af van wat voor soort bedrukking je wilt. Op deze pagina lees je meer over hoe we T-shirts bedrukken. Benieuwd naar de prijs van jouw bedrukte T-shirts of heb je een vraag? Neem dan contact op met Aktieshirts.nl.

T-shirts laten bedrukken door Aktieshirts.nl

Aktieshirts.nl is dé partij voor het bedrukken van T-Shirts. We bedrukken T-shirts voor de meest uiteenlopende partijen. Denk bijvoorbeeld aan scholen die shirts voor hun sportteams nodig hebben, ludieke, bedrukte shirts voor vrijgezellenfeesten en familie-weekenden en bedrijven die graag uniformiteit uitstralen met een T-shirt waar het bedrijfslogo op gedrukt is. Je kan het je zo gek niet bedenken of Aktieshirts heeft er een shirt voor bedrukt. Bekijk ons assortiment hieronder:

Offerte aanvragen voor T-shirt bedrukken

Wist je dat je in onze webshop supersnel een offerte aanvraagt? Kies het T-shirt en bepaal de . Vervolgens geef je aan hoeveel stuks je van iedere maat wilt hebben en geef je aan waar je het T-shirt bedrukt wilt hebben. Vervolgens vraag je een offerte bij ons aan.

Soorten bedrukking

Grof gezegd maakt Aktieshirts.nl gebruik van drie verschillende technieken om T-shirts te bedrukken. We vertellen je graag meer over deze druktechnieken. Zo bepaal je zelf welk type bedrukking het beste past bij jouw wensen.

Zeefdrukken

Zeefdrukken is een van de meest gebruikte technieken voor het bedrukken van T-shirts. De inkt die we gebruiken voor een zeefdruk is dik en dekt goed. Zo leveren we een bedrukt T-shirt af van hoge kwaliteit. Bovendien is dit type bedrukking erg kleurvast. Een ontwerp ziet er daarom vrijwel precies hetzelfde uit als het uiteindelijke resultaat.

Het woord zegt het eigenlijk al: bij een zeefdruk maken we gebruik van een zeef. De zeef kan je zien als een soort mal: het is een gaas waarin we aan de hand van jouw afbeelding gaatjes hebben gestanst. Het gaas gaat over het T-shirt heen en vervolgens brengen we de inkt aan op het gaas. De inkt gaat door de gaatjes heen en vormt zo jouw afbeelding op het T-shirt.

Een T-shirt met zeefdruk is goed bestand tegen wasbeurten tot 40 °C en in combinatie met de hoge kwaliteit shirts die we gebruiken, kun je rekenen op een bedrukt T-shirt dat lang meegaat.

Digitaal printen

Deze techniek is zeer geschikt als je zeer scherpe foto’s of afbeeldingen wilt drukken op T-shirts. Met digitaal printen komen de kleinste details tot leven. Ideaal voor bijvoorbeeld band-merchandise of musea die een scherpe afbeelding van een kunstwerk willen bedrukken op een T-shirt.

Transferdrukken

Transferdrukken gaat met de hittepers. Hierbij drukken we een op een transfer geprinte afbeelding op kleding. Via hitte hecht de opdruk zich aan het T-shirt. Deze druktechniek is handig als je:

    • Een opdruk wilt maken met veel verschillende kleuren
    • Maar een kleine oplage wilt bedrukken
    • Ieder shirt een andere opdruk wilt geven, bijvoorbeeld bij shirts voor een voetbalteam

Grote afname bedrukte T-shirts = groot voordeel

Hoe hoger het aantal shirts je wilt laten bedrukken, hoe lager de kostprijs per T-shirt. Natuurlijk verschillen de kosten per gebruikte techniek. We geven je graag advies over de techniek die het beste past bij jouw wensen. Neem hiervoor contact met ons op.

Heb je vragen?

Heb je nog vragen over de genoemde technieken voor het bedrukken van T-shirts? Of wil je hulp bij het kiezen voor zeefdrukkentransferdrukken of digitaal printen? De drukexperts van Aktieshirts.nl helpen je graag. Vraag een offerte aan of stel je vraag direct via de telefoon.

Goedkope T-shirts laten bedrukken

Wil je een polo, sweater of T-shirt goedkoop laten bedrukken? Bestel dan bij Aktieshirts.nl. Wij bieden in april 2024 de laagsteprijsgarantie op al ons textiel. Is de prijs van hetzelfde product ergens anders lager? Stuur ons de offerte op en we verlagen onze prijs.

Bij Aktieshirts vind je altijd het T-shirt dat jou past! Wij bedrukken namelijk T-shirts in alle kleuren, soorten en maten in huis. Bij ons bestel je T-shirts van babymaten tot en met 5XL, bedrukt of onbedrukt! Bij bestellingen vanaf € 400,- verzenden we alles gratis.