Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Caps / Hoeden / Mutsen

Caps / Hoeden / Mutsen bedrukken of borduren


Hieronder vindt u ons assortiment van Caps / Hoeden / Mutsen.
Wij kunnen de artikelen bedrukken of borduren. Een cap of muts is een top promotiemiddel voor uw bedrijf, vereniging of scholengemeenschap. De artikelen kunnen ook onbedrukt geleverd worden.

De caps, mutsen of petten worden bedrukt met zeefdruk of een transfer. Niet alle artikelen zijn geschikt om te bedrukken en dan adviseren wij ook een borduring. Een borduring is duurzamer en heeft een luxere uitstraling. Er zijn verschillende borduurtechnieken die toegepast kunnen worden. Wij borduren het meest op de klassieke manier. Het logo gelijk gestikt op de stof.

Heeft u iets niet kunnen vinden. Of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.