Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Dames Tanktops

Dames Tanktops Bedrukken of borduren?


De dames tanktops kennen qua kledingstuk al een hele lange geschiedenis. De ridders in de middeleeuwen droegen al een hemd zonder mouwen onder hun harnas. Ook de eerste atleten droegen tanktops, want zonder mouwen hadden ze veel meer bewegingsvrijheid.

Tanktops worden gedragen als onderkleding maar tegenwoordig is het ook heel normaal om het dagelijks te dragen. Tijdens de zomermaanden zit een tanktop natuurlijk heerlijk koel, maar ben je toch gekleed.
U kunt onze dames tanktops bedrukken of borduren met uw eigen logo of andere opdruk. Ze zijn goed te gebruiken als sportievere bedrijfskleding wat u bijvoorbeeld weer goed kan combineren met onze hooded sweaters (eventueel met rits). Maar ook kunt u de tanktop gebruiken als u met uw bedrijf mee gaat doen aan een bedrijven sport toernooi.

Wij bieden dames tanktops aan in verschillende pasvormen en kleuren.
Heeft u vragen, komt u er niet uit of wil u graag een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact op en dan helpen wij u graag verder!

Toont alle 3 resultaten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.