Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Veiligheidskleding Broek

Veiligheidskleding Broek bedrukken of borduren


Het dragen van veiligheidskleding broek is soms verplicht door de overheid in bedrijven. En maken het werken veiliger in het bedrijf. Voorzien van uw bedrijfslogo. Of voor de BHV in uw bedrijf. Onze kleding voldoet aan de Europese Norm.

Jassen en broeken kunnen we ook borduren of voorzien van een badge met uw bedrijfslogo. Borduren is duurzamer en heeft een luxere uitstraling.
We kunnen de kleding ook bedrukken d.m.v. zeefdruk of een transfer.

Heeft u een artikel niet kunnen vinden. Of heeft u nog vragen. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.