Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Werkkleding T-shirt

Werkkleding T-shirt bedrukken of borduren


Werkkleding T-shirts zorgen voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Met je eigen logo of slogan erop bedrukt zorg je ervoor dat jouw personeel er netjes en herkenbaar bij loopt met een speciaal T-shirt voor op het werk. Wij kunnen de werkkleding ook borduren. Dit heeft een luxere uitstraling en is zeer duurzaam. Daarnaast kunnen we ook de werkshirts onbedrukt leveren.

Heb je bepaalde eisen waaraan de T-shirts met bedrukking moet voldoen? Wij geven graag advies en je ontvangt altijd een digitale proefdruk van ons. Zo kunnen we een eigen bedrijfskledinglijn samen met jouw ontwikkelen.

Heb je een bepaald merk, model of kleur T-shirt niet kunnen vinden? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Toont alle 3 resultaten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Met meer dan 1000 producten is Aktieshirts de specialist op het gebied van bedrukken van kleding. Het kan natuurlijk zijn dat je het gewenste product niet kunt vinden. Wij helpen je graag! Je kan een directe offerte aanvragen, waarin je aangeeft waar je precies naar op zoek bent. Uiteraard kun je ook direct bellen naar 038 460 4412.