Kleding bedrukken in Kampen

Heb je kleding nodig die je wil laten bedrukken of borduren in Kampen? Textiel zoals polo’s, sweaters of werkkleding voor je personeel, of T-shirts voor een evenement in de regio Kampen? Dan is geborduurde of bedrukte kleding van Aktieshirts een goede oplossing. Bij Aktieshirts kun je hoogwaardige en duurzame kleding laten bedrukken.

Wij zijn gevestigd aan de Stoomstraat 1 in Kampen. Alle textiel en promotiemiddelen waar je tekst, logo of een afbeelding op wilt hebben kunnen zeer snel worden gerealiseerd! En mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op met onze klantenservice,  038 460 4412  info@aktieshirts.nl

Bedrukte kleding zoals T-shirts voor marketing en sport in Kampen

Heb je bedrukte items nodig voor je sportvereniging, bedrijf of evenement in Kampen? Dan kun je alle soorten textiel en overige promotiemiddelen laten bedrukken bij Aktieshirts. Wij bedrukken en borduren o.a. werkkleding, T-shirts, sweatshirts, paraplu’s, joggingbroeken en petten. Maar ook kun je bij ons terecht voor mooie en duurzame bodywarmers, handdoeken, kampioensshirts en zelfs babykleding.

Kleding bedrukken in Kampen bij kledingdrukkerij Aktieshirts Kampen - T-shirts met opdruk en bedrukte sportshirts

Kleding zoals T-shirts bedrukken of borduren in Kampen?

Wil je in Kampen kleding zoals T-shirts bedrukken dan zit je goed bij Aktieshirts. Maar hoe komt jouw afbeelding, tekst of logo op kleding of een ander promotioneel product? Borduren en bedrukken doen we bij onze vestiging in Kampen. Dit doen we met de meest moderne machines.

Bepaal eerst welk product je wilt laten bedrukken, en geef ons daarna door welke bedrukking er op moet. Dit kun je aangeven bij elk product op onze website, waarbij je ook de aantallen kunt opgeven. Vraag daarna eenvoudig de offerte aan en krijg van ons snel een reactie met een passend voorstel.

Snelle levering kleding bedrukken regio Kampen

Wil je bedrukking op kleding voor je onderneming in Kampen en heb je haast, dan kun je perfect terecht bij Aktieshirts. Maak gebruik van onze spoedservice en bel ons op het nummer 038 460 4412 voor een spoedlevering bedrukte shirts, polo’s, werkkleding, babykleding etc.

Goedkoop ↗

Op alle bedrukte kleding en promotiemiddelen garanderen we de laatste prijs.

Assortiment ↗

Wij leveren een compleet assortiment bedrukte kleding en accessoires.

Route Kampen

Wij rijden dagelijks in Kampen en omgeving, maar zelf afhalen is ook mogelijk.

Klanten uit Kampen die gebruik maken van onze spoedservice geven ons een gemiddelde beoordeling van 4.4 uit 5.

Druktechnieken T-shirts, polo’s, schorten etc. bij Aktieshirts Kampen

Borduren is een goede optie als je op zoek bent naar werkkleding met logo, tekst of afbeelding in Kampen. Het heeft veel voordelen ten opzichte van andere soorten bedrukking en kan op talloze kledingstukken en oppervlakken worden gebruikt. Uiteraard is de mogelijkheid van borduren niet beperkt tot alleen werkkleding. Wil je duurzame kleding met een luxe uitstraling dat kunnen we ook borduren op het meeste overige textiel zoals polo’s, sweaters en caps.

“Gewoon” bedrukken doen we op elk promotie- of reclamemiddel. Op deze pagina vind je een uitleg van de druktechnieken die we handteren.

Klantenservice Aktieshirts Kampen

Weet je even niet waar je beginnen moet? Vragen? Neem contact op met onze klantenservice!

Bedrukte kleding, textiel en promotiemateriaal

Met jarenlange ervaring in de textielbranche is Aktieshirts.nl Kampen een betrouwbare partner voor het bedrukken van o.a. caps, werkkleding, T-shirts, poloshirts en sweaters. We hebben duizenden klanten voorzien van kleding van hoge kwaliteit met een prachtige bedrukking. De belangrijkste voordelen:

  1. Bedrukte kleding kan zeer snel en via een eenvoudig bestelproces geleverd worden.
  2. Vraag een offerte aan en ontvang direct de laagst mogelijke prijs per e-mail.
  3. Goede service tijdens en na je bestelling.
  4. We kunnen je in-house voorzien alle druktechnieken.

Kleding zoals T-shirts bedrukken in Kampen?

Wij borduren en bedrukken graag al jouw bedrijfs- en sportkleding, promotiemiddelen en overige artikelen en textiel! Omdat elke opdracht anders is kunnen we geen vaste prijzen weergeven op onze website, maar een goede indicatie vind je hier.

Benieuwd naar onze lage prijzen voor jouw project? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op en je krijgt een prijsopgave die opvallend goedkoop is!

Aktieshirts Kampen

Stoomstraat 1
8263 AT Kampen, Overijssel
038 460 4412
info@aktieshirts.nl


Gerelateerd aan kleding bedrukken Kampen: Kleding bedrukken Elburg, kleding bedrukken IJsselmuiden, T-shirts bedrukken Zwolle, kleding bedrukken in Emmeloord, kleding bedrukken Dronten, Deventer