Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Kleding bedrukken in Genemuiden

Kleding bedrukken in Genemuiden
Zoek je een betrouwbare partner voor het bedrukken van kleding zoals T-shirts, polo’s en sweaters in Genemuiden? Bij Aktieshirts zit je meteen goed! In de voorbijgaande jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan in de textielindustrie en hebben we duizenden klanten in zowel de binnenlandse als internationale markt voorzien van hoogwaardige duurzame kleding met een prachtig design, ook voor klanten uit Genemuiden. Wij zijn dé textieldrukkerij voor bedrijfskleding, sportkleding en shirts en accessoires voor evenementen!

Wij hebben een zeer gevarieerd assortiment promotiemiddelen en kleding om te bedrukken, waaronder werkkleding, sportkleding, poloshirts, petjes, babykleding, bandana’s, sweaters etc. Kun je niet vinden wat je zoekt? Niet alle kleding en reclamemiddelen staan vermeld op onze website. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met onze behulpzame klantenservice.

Textieldrukkerij Aktieshirts Kampen
T.  038 460 4412
E. info@aktieshirts.nl

Goedkoop

Bedrukte kleding rechtstreeks uit onze eigen textieldrukkerij.

Assortiment

Compleet assortiment bedrukte kleding en accessoires.

Route Zwolle

Wij hebben een dagelijkse route naar Zwolle en omgeving.

Kleding bedrukken in Genemuiden? Laagste prijsgarantie bij Aktieshirts!

  • Heldere offerte met “laagste prijsgarantie”!
  • Snelle en flexibele levertijden: dit geldt voor alle bedrukte kleding en promotiemiddelen.
  • Spoedlevering mogelijk, zelfs vaak op dezelfde dag voor bestellingen in de regio.
  • Bestellingen kunnen tevens afgehaald worden bij onze textieldrukkerij in Kampen.
  • Uitstekende klantenservice: wij helpen je voor, tijdens en na je aankoop.
  • Eigen drukkerij met diverse drukmethoden.

Afhankelijk van het soort textiel en ontwerp zijn er verschillende soorten garen en borduurtechnieken die kunnen worden gebruikt. Sommige van de meest populaire soorten garen zijn rayon, polyester en acryl. Elke soort garen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en kan beter geschikt zijn voor bepaalde soorten kleding of ontwerpen.

Sportkleding en accessoires met opdruk: T-shirts, tassen, sokken, sweatshirts, zweetbandjes etc.

Aktieshirts is gespecialiseerd in hoogwaardige duurzame bedrukte sportkleding en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen zoals sportshirts, tassen, sweaters en hoodies, en zelfs sportsokken en zweetbandjes. Wij bedrukken T-shirts en alles voor jouw team met je eigen clublogo en slogan, en bieden scherpe prijzen voor je totale teamsport outfit. Koop bij ons je kleding en sport in stijl!

Duurzaam werkkleding borduren voor de regio Elburg

Een van de belangrijkste voordelen van borduren is dat het een duurzame en professionele manier is om kleding te personaliseren. Borduurwerk kan niet zo gemakkelijk worden verwijderd of vervaagd als andere soorten bedrukking, zoals zeefdruk of transferdruk. Dit maakt het ideaal voor het bedrukken van kleding die vaker gedragen wordt of voor professioneel gebruik.

Borduren kan ook gebruikt worden om kleinere ontwerpen of teksten op kleding te plaatsen, waardoor het een goede optie is voor mensen die op zoek zijn naar een subtielere manier van personalisatie.

Borduren is voor jouw bedrijf in Elburg een goede keuze voor het personaliseren van kleding vanwege de duurzaamheid en professionele uitstraling die het biedt. Als je op zoek bent naar een manier om je kleding te voorzien van een uniek en professioneel ontwerp, dan is borduren wellicht iets om in overweging te nemen.

Waarom kiezen ondernemers uit Genemuiden voor onze textieldrukkerij?

Wij bedienen klanten in heel Nederland, maar de meeste klanten komen uit Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland waaronder uit Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, KampenIJsselmuiden, Genemuiden, Emmeloord, Oldenzaal, ZwolleDronten, Almere, Lelystad, Zeewolde, Elburg, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Bolsward en Franeker.