Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Kleding bedrukken in IJsselmuiden

Kleding bedrukken in IJsselmuiden

Textieldrukkerij Aktieshirts bedrukt en borduurt kleding en overig promotiemateriaal voor bedrijven uit IJsselmuiden. Vergroot ook jouw naamsbekendheid in IJsselmuiden met bedrukte kleding van Aktieshirts! Zelfs als je een beperkt budget kunnen we je logo, afbeelding of tekst op een groot aantal producten drukken. Kleding bedrukken in IJsselmuiden? Met onze laagste prijs garantie betaal je nooit teveel!

Promotionele kleding zoals T-shirts en promotiemateriaal
IJsselmuiden herbergt veel bedrijven en organiseert een aantal leuke evenementen. Aktieshirts heeft ook voor jouw evenement of bedrijf professionele bedrukte werkkleding en promotiemiddelen van hoge kwaliteit. We hebben jarenlange ervaring in het bedrukken van kleding en beschikken over de nieuwste druktechnieken. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan promotionele kleding en promotiemateriaal zoals T-shirts en polo’s, maar ook bijvoorbeeld paraplu’s, caps en babykleding. Alles kan bedrukt worden met je logo, afbeelding of tekst!

Goedkoop

Bedrukte kleding rechtstreeks uit onze eigen textieldrukkerij.

Assortiment

Compleet assortiment bedrukte kleding en accessoires.

Route IJsselmuiden

Wij hebben een dagelijkse route naar IJsselmuiden en omgeving.

Kleding bedrukken voor je bedrijf in IJsselmuiden

Ben je op zoek naar een goed en betaalbaar bedrijf voor kleding bedrukken in IJsselmuiden? Bij Aktieshirts – je buren in Kampen – ben je aan het juiste adres voor bedrukte kleding, paraplu’s, overhemden, jassen, petten etc! Maar we bedrukken ook vrijetijdskleding en werkkleding met logo, afbeelding, tekst of bedrijfsnaam. Of de datum, plaats en het logo van je evenement of sportclub. Met onze bedrukte kleding ga jij de naamsbekendheid van jouw merk, evenement, club of vereniging sterk vergroten.

Bedrukte T-shirts en polo’s met logo

Meer opdrachten, klanten en bezoekers met je bedrijf of organisatie in en rond IJsselmuiden? Zorg dan dat je medewerkers herkenbaar zijn en laat mooie polo’s bedrukken. Door je tekst en/of logo te bedrukken op T-shirts en polo’s in IJsselmuiden zorg je voor meer zichtbaarheid. De naam van je bedrijf, sponsor of evenement wordt beter onthouden als jouw medewerkers bedrukte kleding dragen. Wij kunnen verschillende druktechnieken toepassen om textiel te personaliseren, zoals borduren en zeefdruk.