Specialist in shirts bedrukken

Eigen productie

Snelle levertijden

Alle bekende merken leverbaar

Kleding bedrukken in Deventer

Kleding bedrukken in Deventer

Zoek je een betrouwbare partner voor het bedrukken van kleding zoals T-shirts, polo’s, sweaters en babykleding in Deventer? Bij Aktieshirts zit je direct goed. In de voorbijgaande jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de textielbranche. Aktieshirts heeft inmiddels 8000+ klanten in zowel binnenland als buitenland voorzien van duurzame bedrukte kleding , ook voor klanten uit Deventer.

Werkkleding en sportshirts bedrukken

Wij hebben een gevarieerd assortiment promotiemiddelen en kleding om te bedrukken, waaronder werkkleding, sportkleding, kampioensshirts, poloshirts, petjes, babykleding, bandana’s, sweaters etc. Kun je niet vinden wat je zoekt? Niet alle kleding en reclameartikelen staan vermeld op onze website Aktieshirts.nl. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met onze behulpzame klantenservice.

Contact opnemen met Aktieshirts Klantenservice
T.  038 460 4412
E. info@aktieshirts.nl

Goedkoop

Bedrukte kleding rechtstreeks uit onze eigen textieldrukkerij.

Assortiment

Compleet assortiment bedrukte kleding en accessoires.

Route Deventer

Wij hebben een dagelijkse route naar Deventer en omgeving.

De voordelen van T-shirts en promotiemiddelen bedrukken bij Aktieshirts

  • Heldere offerte met “laagste prijsgarantie”!
  • Snelle en flexibele levertijden: dit geldt voor alle bedrukte kleding en promotiemiddelen.
  • Spoedlevering mogelijk, zelfs vaak op dezelfde dag bezorgd voor bestellingen in de regio.
  • Bestellingen kunnen tevens afgehaald worden bij onze textieldrukkerij in Kampen.
  • Uitstekende klantenservice: wij helpen je voor, tijdens en na je aankoop.
  • Eigen drukkerij, groot assortiment en diverse druktechnieken.

Bedrijven en sportclubs uit Deventer kiezen voor onze kledingdrukkerij omdat…

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom bedrijven, sportclubs en organisaties uit Deventer voor onze drukkerij kiezen:

Specialist in textieldruk:
Wij beschikken over ervaren professionals op het gebied van textieldruk. Dit betekent dat we de best mogelijke drukresultaten bieden voor jouw bedrijf in Deventer.
Duurzame materialen:
Wij gebruiken alleen hoogwaardige, duurzame materialen en inkten zodat jouw bedrukte kleding en accessoires van de beste kwaliteit zijn en lang meegaan.
Druktechnieken:
Wij bieden verschillende druktechnieken aan die past bij jouw specifieke wensen.
Persoonlijke aandacht:
Aktieshirts is groot geworden door klein te blijven, waardoor we persoonlijke aandacht aan elk project kunnen geven. We denken graag met je mee over de beste manier om kleding voor je bedrijf in Deventer te bedrukken en staan altijd open voor specifieke wensen of verzoeken.
Snelle levertijden:
Ben je op zoek naar bedrukte kleding in Deventer voor een nader te bepalen gelegenheid en moet dit snel? We doen ons best om zoveel mogelijk te accommoderen binnen onze drukke schema’s en bieden doorgaans snelle levertijden.

Aktieshirts biedt professionele textieldrukdiensten met hoogwaardige materialen, verschillende druk- en borduurtechnieken en persoonlijke aandacht voor elk project. Als je op zoek bent naar een drukkerij regio Deventer dan hopen we dat je ons zult overwegen.

Werkkleding en bijvoorbeeld petjes borduren in Deventer

Aktieshirts levert aan klanten in heel Nederland. De laatste opdrachten kwamen uit Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland waaronder uit Almelo, Deventer, Enschede,  Hengelo, KampenIJsselmuidenGenemuidenEmmeloord, Oldenzaal, ZwolleDronten, Almere, Lelystad, ZeewoldeElburg, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Bolsward en Franeker.