Kleding bedrukken in Zeewolde

Zoek je een betrouwbare partner voor het bedrukken van kleding zoals T-shirts, poloshirts, petjes en sportkleding in Zeewolde? Zoek dan niet verder. Bij Aktieshirts zit je direct goed! In de voorbijgaande jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de textielbranche en hebben we inmiddels 8000+ klanten in zowel binnen- als buitenland voorzien van duurzame kleding met een mooie opdruk, ook voor klanten uit Zeewolde.

De voordelen van kleding bedrukken in Zeewolde bij Aktieshirts

  • Heldere offerte met “laagste prijsgarantie”!
  • Snelle en flexibele levertijden: dit geldt voor alle bedrukte kleding en promotiemiddelen.
  • Spoedlevering mogelijk, zelfs vaak op dezelfde dag voor bestellingen in de regio.
  • Bestellingen kunnen tevens afgehaald worden bij onze textieldrukkerij in Kampen.
  • Uitstekende klantenservice: wij helpen je voor, tijdens en na je aankoop.
  • Eigen drukkerij met een modern machinepark en diverse drukmethoden.

Aktieshirts levert aan klanten in heel Nederland. De laatste opdrachten kwamen uit Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland waaronder uit Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Emmeloord, Oldenzaal, Zwolle, Dronten, Almere, Lelystad, Zeewolde, Elburg, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Bolsward en Franeker.

Wij hebben een gevarieerd assortiment promotiemiddelen en kleding om te bedrukken, waaronder werkkleding, sportkleding, kampioensshirts, poloshirts, petjes, babykleding, bandana’s, sweaters etc. Kun je niet vinden wat je zoekt? Niet alle kleding en reclameartikelen staan vermeld op onze website. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met onze behulpzame klantenservice.

Aktieshirts Klantenservice
T.  038 460 4412
E. info@aktieshirts.nl