Kleding bedrukken in Almelo

Zoek je een betrouwbare partner voor het bedrukken van kleding zoals T-shirts, poloshirts, petjes, sportkleding en promotiemiddelen in Almelo? Zoek dan niet verder. Bij Aktieshirts zit je direct goed! In de voorbijgaande jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de textielbranche en hebben we inmiddels 8000+ klanten in zowel binnen- als buitenland voorzien van duurzame kleding met een mooie opdruk, ook voor klanten uit Almelo.

Kleding zoals T-shirts laten bedrukken in Almelo bij Aktieshirts?

  • Offerte met laagste prijsgarantie.
  • Snelle en flexibele levertijden: dit geldt voor alle bedrukte kleding en promotiemiddelen.
  • Spoedlevering mogelijk, zelfs vaak op dezelfde dag voor bestellingen in de regio.
  • Bestellingen kunnen tevens afgehaald worden bij onze textieldrukkerij in Kampen.
  • Uitstekende klantenservice: wij helpen je voor, tijdens en na je aankoop.
  • Eigen drukkerij met een uitgebreid up-to-date machinepark en diverse drukmethoden.

Aktieshirts levert natuurlijk niet alleen in Almelo, maar aan klanten in heel Nederland. De laatste opdrachten kwamen uit o.a. Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland waaronder uit Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Emmeloord, Oldenzaal, Zwolle, Dronten, Almere, Lelystad, Zeewolde, Elburg, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Bolsward en Franeker.

Wij hebben een gevarieerd assortiment promotiemiddelen en kleding om te bedrukken, waaronder werkkleding, sportkleding, kampioensshirts, poloshirts, petjes, babykleding, bandana’s, sweaters etc. Kun je niet vinden wat je zoekt? Niet alle kleding en reclameartikelen staan vermeld op onze website. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met onze behulpzame klantenservice.

Contact opnemen met Aktieshirts Klantenservice
T.  038 460 4412
E. info@aktieshirts.nl