Kleding bedrukken in Enschede

Zoek je een betrouwbare partner voor het bedrukken van kleding zoals T-shirts, poloshirts, petjes en werk- en bedrijfskleding in Enschede? Zoek dan niet verder. Bij Aktieshirts zit je direct goed! In de voorbijgaande jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de textielbranche en hebben we inmiddels duizenden klanten in zowel binnen- als buitenland voorzien van duurzame kleding met een mooie opdruk, ook voor opdrachtgevers uit Enschede.

Aktieshirts Klantenservice
T.  038 460 4412
E. info@aktieshirts.nl

De voordelen van kleding laten bedrukken en borduren bij Aktieshirts voor jouw bedrijf in Enschede

  • Heldere offerte met “laagste-prijsgarantie”!
  • Snelle en flexibele levertijden: dit geldt voor alle bedrukte kleding en reclamemiddelen.
  • Spoedlevering mogelijk, binnen 24 uur geleverd.
  • Bestellingen kunnen tevens afgehaald worden bij onze textieldrukkerij in Kampen.
  • Uitstekende klantenservice: wij helpen je voor, tijdens en na je aankoop.
  • Eigen drukkerij met een modern machinepark en diverse drukmethoden en -mogelijkheden.

Aktieshirts levert T-shirts en overige bedrukte kleding aan klanten in heel Nederland. De laatste opdrachten kwamen uit Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland waaronder uit Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Kampen, IJsselmuiden, Genemuiden, Emmeloord, Oldenzaal, Zwolle, Dronten, Almere, Lelystad, Zeewolde, Elburg, Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Drachten, Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Bolsward en Franeker.

Wij hebben een gevarieerd assortiment promotiemiddelen en kleding om te bedrukken, waaronder T-shirts, werkkleding, sportkleding, kampioensshirts, poloshirts, petjes, babykleding, bandana’s, sweaters, hoodies, sportshirts etc. Kun je niet vinden wat je zoekt? Niet alle kleding en reclameartikelen staan vermeld op onze website. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met onze behulpzame klantenservice.

T-shirts bedrukken in Enschede?

Aktieshirts is gevestigd in Kampen, en is dé textieldrukkerij voor Enschede en omgeving. Afstand is geen probleem en je kunt zelfs gebruik maken van onze spoedservice voor een razendsnelle levering.

Is jouw onderneming gevestigd in Enschede en wil je T-shirts, poloshirts, sweatshirts of ander textiel laten bedrukken? Neem dan vandaag nog contact op met Aktieshirts voor een scherpe offerte met garantie op de laagste prijs!

Textieldrukkerij Aktieshirts
T.  038 460 4412
E. info@aktieshirts.nl